• Свеж
HPS 2-1/2 ID, 8 Должина, Силиконски CAC Спојка Црево Топла Страна, Висока Температура 4-слојаinмид Засилен, Максимална Температура Рејтинг: 500F
zoom_in

HPS 2-1/2 ID, 8 Должина, Силиконски CAC Спојка Црево Топла Страна, Висока Температура 4-слојаinмид Засилен, Максимална Температура Рејтинг:

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Изработен Од Силикон Засилен Со 4мид Со Висока Температура од 4 слоја Исполнете ги и надминете ги индустриските стандарди SAEJ20, дизајнирани и дизајнирани да обезбедат врска помеѓу компонентите на воздушниот систем за полнење на моторот. Идеален за ракување со мали неусогласености и изолирање на вибрациите помеѓу краевите на цревото; одлично за морска и индустриска употреба, прилагодено изработка на турбо или интеркулер цевки. ОТПОРЕН НА УВ и озон. Силиконското црево НЕ е компатибилно со гориво или масло. Изработен Од Силикон Засилен Со 4мид Со Висока Температура од 4 слоја. Исполнете ги и надминете ги индустриските стандарди SAEJ20, дизајнирани и дизајнирани да обезбедат врска помеѓу компонентите на воздушниот систем за полнење на моторот. Идеален за ракување со мали неусогласености и изолирање на вибрациите помеѓу краевите на цревото; одлично за морска и индустриска употреба, прилагодено изработка на турбо или интеркулер цевки. ОТПОРЕН НА УВ и озон. Силиконското црево НЕ е компатибилно со гориво или масло. HPS 2-1/2" (63mm), 8" Долги Високи Температури 4-слоеви Силиконски Полнеж Засилен Со Airмид Воздушен Ладилник CAC Црево Спојка Топла Страна Подолу ги исполнуваат и надминуваат индустриските стандарди SAEJ20, дизајнирани и дизајнирани да обезбедат врска помеѓу компонентите на воздушниот систем за полнење на моторот.

Product Type:
Silicone Charge Air Cooler CAC Hose Coupler Hot Side Bellow. Temperature Range

Поврзани производи..