• Свеж
Алатки за глинеста глина Mobestech Полимер 5 парчиња нокти за нокти Пенчиња за нокти Полска боја Маникир точка, алатка за алатка за уметност за нокти, поставена алатка з?
zoom_in

Алатки за глинеста глина Mobestech Полимер 5 парчиња нокти за нокти Пенчиња за нокти Полска боја Маникир точка, алатка за алатка за

DEN 134.24

Стока
check Во продавницата

- Обезбедете ви удобно искуство за одржување и лесен за употреба - Исклучителен изглед со креативни украси за стилизирање кои изгледаат толку шармантно и убаво. - Елегантниот дизајн им дава на овие пенкала за цртање на ноктите гламурозен, шик и софистициран изглед. - пенкалата за дијаманти на ноктите се изработени од материјали и се издржливи и практични. - Како практична алатка за нокти, може да биде за навојување на уметност за нокти, резба на уметност на нокти, сликање на нокти ,. - Обезбедете ви удобно искуство за одржување и лесен за употреба. - Исклучителен изглед со креативни украси за стилизирање кои изгледаат толку шармантно и убаво. - Елегантниот дизајн им дава на овие пенкала за цртање на ноктите гламурозен, шик и софистициран изглед. - пенкалата за дијаманти на ноктите се изработени од материјали и се издржливи и практични. - Како практична алатка за нокти, може да биде за навојување на уметност за нокти, резба на уметност на нокти, сликање на нокти ,. Опис Соодветно во проекти за убавина, овој сет на додатоци за нокти е издржлив и практичен и за почетници и за квалификувани луѓе. Сите предмети се изработени од напредни материјали и можат да издржат долгорочна употреба. Феации- Боја : Како што е прикажано- Големина : Околу 12.20in- Материјал : Не'рѓосувачки челик- ви овозможи удобно искуство во задржување и лесен за употреба.

Поврзани производи..