• Свеж
Kadeux Повлечете филмови екран на отворено завеса за проектор, 60 екран на проектор за повлекување, рачен екран за проекција HD 3D 4K екран за забава во канцелариско кино
zoom_in

Kadeux Повлечете филмови екран на отворено завеса за проектор, 60 екран на проектор за повлекување, рачен екран за проекција HD 3D 4K екран

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

★ Екранот со бело кино обезбедува слики со висока дефиниција и најдобра површина за гледање, а границата со црна маска не само што го обликува екранот, туку и го подобрува фокусот на сликата ★ Нашиот екран на проекторот е изработен од еколошки и висококвалитетен бел материјал од фиберглас, завесата е рамна и неотворена, цврста и издржлива, отпорна на брчки, водоотпорен и лесен за чистење. ★ Преносен рачен спуштен екран за проекција со автоматско заклучување, нема потреба од електрична енергија, повлекување и стоп, лесен за прилагодување на висината на екранот, лесен и удобен. ★ Екранот на проекторот обезбедува ултра-широк агол на гледање од 178 °, овозможувајќи бесплатни агли на гледање и доволно широко видно поле за да ги направи сликите јасно видливи без разлика каде се. ★ Екраните за проекција може да се користат во најразлични апликации. Идеално е за домашни театри, деловни презентации, канцелариски состаноци, настава, забави и проекции на отворено. ★ Екранот со бело кино обезбедува слики со висока дефиниција и најдобра површина за гледање, а границата со црна маска не само што го обликува екранот, туку и го подобрува фокусот на сликата. ★ Нашиот екран на проекторот е изработен од еколошки и висококвалитетен бел материјал од фиберглас, завесата е рамна и неотворена, цврста и издржлива, отпорна на брчки, водоотпорен и лесен за чистење. ★ Преносен рачен спуштен екран за проекција со автоматско заклучување, нема потреба од електрична енергија, повлекување и стоп, лесен за прилагодување на висината на екранот, лесен и удобен. ★ Екранот на проекторот обезбедува ултра-широк агол на гледање од 178 °, овозможувајќи бесплатни агли на гледање и доволно широко видно поле за да ги направи сликите јасно видливи без разлика каде се. ★ Екраните за проекција може да се користат во најразлични апликации. Идеално е за домашни театри, деловни презентации, канцелариски состаноци, настава, забави и проекции на отворено.

Product Name:
Wall mounted projection screen
Product material:
white glass fiber
Product Type:
Wall Mounted/Ceiling Mounted
Features:
HD, anti-wrinkle, auto lock, retractable
Product size:
60 inches
Product ratio:
4
Product color:
white
Package includes:
1 × projector screen
Tips:
1. Since the product is measured manually, the size may have an error of 1-2 cm, which is normal.:
2. Due to shooting light, display and other factors, it is inevitable that some color difference problems will occur. Please refer to the actual product received.:
3. Our goal is to provide customers with the best products and the best service. If you have any questions, please feel free to contact us, we will be happy to serve you. Your satisfaction is our greatest motivation. :

Поврзани производи..