• Свеж
AllMapsupplier Мода Кремирање Урна Ѓердан, Сиднеј, Австралија Мапа Кремирање Урна Ѓердан, Сиднеј Кремирање Урна Ѓердан, Сиднеј Мапа Кремирање Урн Ѓердан, Сиднеј Мапата Ур?
zoom_in

AllMapsupplier Мода Кремирање Урна Ѓердан, Сиднеј, Австралија Мапа Кремирање Урна Ѓердан, Сиднеј Кремирање Урна Ѓердан, Сиднеј Мапа Кремирање

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

МАТЕРИЈАЛ : Нерѓосувачки Челик,високо отпорен на 'рѓа, корозија и оцрнување, Цврст И Издржлив,Големина На Информации - Големина На Шише : 5, 3смх1, 5см;големина на сплит прстен : 2,5 см(1");Должина На Синџирот : 60см(24")Кабохон Дијаметар : 18мм*25мм, Состојба : 100% Сосема Нов и Висок Квалитет. Анодизирани Алуминиумски Ur Урни За Кремирање со херметички и водоотпорна внатрешна вијала,Прекрасен спомен и спомен,Квалитетни Материјали, Погодни за давање подароци. Рекламите за двојна Употреба Доаѓаат со ѓердан Со Синџир и Приврзок за Клучеви, Користете Како Ѓердан За Приврзоци или Приврзок за Клучеви. Висока полирана Површина, Мазна и Удобна за Носење.Ова може да се користи за накит за кремирање, накит од урна, Урна за Кремирање, ѓердани за пепел, урни за пепел. Прекрасни Споменици И Спомен Накит Овој Приврзок За Цилиндар Може да се Отвори и Држи Мала Количина Сушено Цвеќе, Нечистотија,Специјални Пораки, Коса, Парфем, Креми големина На сплит прстен : 2,5 см(1");Должина На Синџирот : 60 см(24").Кабохон Дијаметар : 18мм*25мм, Состојба : 100% Сосема Нов и Висок Квалитет.Анодизирани Алуминиумски Ur Урни За Кремирање со херметички и водоотпорна внатрешна вијала, Прекрасен спомен и спомен,Квалитетни Материјали,Погодни за давање подароци 3.Рекламите за двојна Употреба Доаѓаат со ѓердан Со Синџир и Приврзок за Клучеви, Користете Како Ѓердан За Приврзоци или Приврзок за Клучеви. Висока полирана Површина, Мазна и Удобна за Носење.Ова може да се користи за накит за кремирање, накит од урна, Урна за Кремирање, ѓердани за пепел, урни за пепел.Прекрасни Споменици И Спомен Накит Овој Приврзок За Цилиндри Може да се Отвори и Држи Мала Количина Сушено Цвеќе, Нечистотија,Специјални Пораки, Коса, Парфем, Креми И Пепел,Одличен Подарок за Семејството и Пријателите да Ги Негуваат Саканите.

Поврзани производи..