• Свеж
FSYEEL 6 листови Полски Заштитник на ноктите, за еднократна употреба во форма на нокти во форма на нокти, излупете ги налепниците на налепници за лепак за лепак за лепа?
zoom_in

FSYEEL 6 листови Полски Заштитник на ноктите, за еднократна употреба во форма на нокти во форма на нокти, излупете ги налепниците на налепници

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

⭐ Материјал и боја - Направено од мек пластичен материјал, нема да ги повреди прстите, овој пакет доаѓа со 6 бои, вклучувајќи црна, црвена, виолетова, роза, сина и зелена, светли бои, убави за да изберете Design Дизајн на облик - Природна крива на ноктите, поудобно да ги завиткате ноктите или ноктите на нозете и да спречите истурање. Оваа налепница за заштитник на лак за нокти нема хемикалии, така што е многу здрава и нема да му наштети на вашата кожа. ⭐ Чекори за употреба - Ставете го заштитникот на лакот за нокти околу кутикулата за да ја заштитите кожата. Нанесете лак за нокти и почекајте да се исуши. Откако ќе се исуши, нежно излупете го заштитникот на лак за нокти. Завршете со горниот слој и оставете да се исуши. ⭐ Водоотпорни налепници - Лажни етикети за нокти Лепливи налепници се изработени од високо квалитетни водоотпорни налепници, кои можат ефикасно да спречат истурање на лак за нокти, лесен за употреба, етикети за лепило за нокти водоотпорни, можете лесно да залепите убави акрилни лажни нокти. ⭐ Широка апликација-Овие ленти во облик на U за уметност за нокти се погодни за лична домашна употреба или салон за нокти, задолжителен комплет за алатки за уметност за нокти за практичари за нокти, обучувачи, почетници и студенти да создадат уреден и поубав стил на уметност за нокти. ⭐ Материјал и боја - Направено од мек пластичен материјал, нема да ги повреди прстите, овој пакет доаѓа со 6 бои, вклучувајќи црна, црвена, виолетова, роза, сина и зелена, светли бои, убави за да изберете. Design Дизајн на облик - Природна крива на ноктите, поудобно да ги завиткате ноктите или ноктите на нозете и да спречите истурање. Оваа налепница за заштитник на лак за нокти нема хемикалии, така што е многу здрава и нема да му наштети на вашата кожа. ⭐ Чекори за употреба - Ставете го заштитникот на лакот за нокти околу кутикулата за да ја заштитите кожата. Нанесете лак за нокти и почекајте да се исуши. Откако ќе се исуши, нежно излупете го заштитникот на лак за нокти. Завршете со горниот слој и оставете да се исуши.

Поврзани производи..