• Свеж
Комплети за сликање на дијаманти Fiyo 5d, DIY целосна вежба кристална ринестон уметност и занаети за почетници возрасни деца розови школки со starвездички скапоцени каме
zoom_in

Комплети за сликање на дијаманти Fiyo 5d, DIY целосна вежба кристална ринестон уметност и занаети за почетници возрасни деца розови

DEN 190.24

Стока
check Во продавницата

【Големина и пакет на сликарство со дијаманти】 Комплетите за сликање од 5Д дијаманти за возрасни со големина на платно со големина 13,8x177inch, област за сликање 11.Diamond Комплети за сликање Содржи водоотпорно сликарство платно X1, Brand Brab X1, лепак x2, доволно тркалезна вежба (рамка не е вклучена). 【Висококвалитетно платно】 Дијамантното сликарство DIY платно е помеко и се чувствува добро, тркалезни дијаманти се беспрекорни, најдоброто чувство на рака и визуелно искуство по завршувањето на сликарството со дијаманти. Високото платно за сликање на маслото е водоотпорно, па дури и текстура, самата шема има А. Леплива позадина и пластичен заштитен филм за да ја задржите сликата леплива. 【Постојат многу придобивки од дијамантското сликарство】 5Д дијамантски сликарски комплети за кристал Rhinestone можат да ги регулираат емоциите и да го олеснат стресот. Исто така, може да култивира трпеливост, да ги подобри практичните вештини и да сподели среќно време со семејството или пријателите. Едноставно сликарство со дијаманти DIY може да го доживее чувството за достигнување, да ја подобри самодовербата и упорноста, погодна за луѓе од сите возрасти. 【DIY украс за дома и најдобар подарок】 Вашиот ремек -дело на скапоцен камен ќе осветли секоја просторија. Кога луѓето ќе ги видат комплетите за сликање со дијаманти за возрасни, тие ќе бараат свои дијамантски сликарство. Што може да биде позадоволувачко од украсувањето на вашиот дом со вашата уметност? Совршен подарок за DIY за дипломирања, годишнини, родендени и сè што е помеѓу. 【Декорирајте ја вашата соба】 Нека секој момент блеска со релаксирачка, медитативна дијамантска уметност. Комплетите за 5 D Diamond Art се забавни, лесни - и тоа е за секого. Комплетите за сликање со дијамантски дијаманти за возрасни се совршен начин да се стопи стресот, да се здобијат со чувство на достигнување и да создадат слика која има реална сентиментална вредност. 【Големина и пакет на сликарство со дијаманти】 Комплетите за сликање од 5Д дијаманти за возрасни со големина на платно со големина 13,8x17.7inch, област за сликање 11.Diamond Комплети за сликање Содржи водоотпорно сликарство платно X1, Brand Brab X1, лепак x2, доволно тркалезна вежба (рамка не е вклучена). 【Висококвалитетно платно】 Дијамантното сликарство DIY платно е помеко и се чувствува добро, тркалезни дијаманти се беспрекорни, најдоброто чувство на рака и визуелно искуство по завршувањето на сликарството со дијаманти. Високото платно за сликање на маслото е водоотпорно, па дури и текстура, самата шема има А. Леплива позадина и пластичен заштитен филм за да ја задржите сликата леплива. 【Постојат многу придобивки од дијамантското сликарство】 5Д дијамантски сликарски комплети за кристал Rhinestone можат да ги регулираат емоциите и да го олеснат стресот. Исто така, може да култивира трпеливост, да ги подобри практичните вештини и да сподели среќно време со семејството или пријателите.

Item Name:
5D Diamond Painting Kits
Material:
Canvas
Size:
Canvas size:
13.8 x 17.7 inch
Painting area:
11.8 x 15.7 inch
Box size:
16 x 2.5 x 1.5 inch
Package Included:
FIYO Brand Box Package:
FIYO Brand Box x 1:
Pre-printed Canvas X 1:
Diamond Painting Pen X 1:
Tray X 1:
Glue X 2:
Opp Bag X 5:
Enough Round Diamond Beads:
Please Note:
1.Our diamond painting will vary in pixels according to the size of the canvas you purchased. The larger the canvas, the clearer the pixels.:
2. Please allow 1-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object.:

Поврзани производи..