• Свеж
Прицврстување за реципроцитет на пила, преносен адаптер за возвраќање Електрична вежба модифицирана алатка за алатка за прицврстување на прицврстувачи со 3 пила з
zoom_in

Прицврстување за реципроцитет на пила, преносен адаптер за возвраќање Електрична вежба модифицирана алатка за алатка за прицврстување на прицврстувачи

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

【Издржлив материјал】 : Реципроцирање на прицврстување на пила избрани високо -квалитетни инженерски пластични материјали, со добра издржливост, стабилност и отпорност на абразија, голема сила за долг животен век 【Висока ефикасност】 : Уникатниот дизајн на механичка структура обезбедува висока работа со електрична вежба и ефикасност на преносот, заштедува време и напор, практични и корисни, ви даваат подобро користење на искуство. 【Универзално вклопување】 : Преносен адаптер за возврат на пила може да претвори електрична вежба во реципрочна пила, која е погодна за повеќето електрични вежби, идеално за сечење на дрво и метал. 【Ергономски дизајн】 : Ергономска рачка, лесна за зафаќање, удобно за држење, електричната пила за реципроцитет може да се одвои за лесно складирање и носење. 【Лесен за употреба】 : Електричниот адаптер за пила за реципроцитет доаѓа со 3 различни спецификации на сечилата на пила, стабилни перформанси, лесни за ракување и употреба; Мала големина и лесна, удобна за носење. Избрани високо -квалитетни инженерски пластични материјали, со добра издржливост, стабилност и отпорност на абразија. Единствениот дизајн на механичка структура ја прави електричната вежба работа и ефикасноста на преносот висока. Електричното прицврстување на пила за реципроцитет може да претвори електрична вежба во реципрочна пила, која е погодна за повеќето електрични вежби. Опремено со 3 различни спецификации на сечилата на пила, стабилни перформанси, лесни за работа и употреба.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Reciprocating Saw Adapter
Material:
Engineering Plastic, Metal
Uses:
Electric drill changed to reciprocating saw
Electric Drill Rod Clamping Diameter:
Approx. 5‑13mm/0.2‑0.51in
Handle Length:
Approx. 128 mm / 5 in
Package List:
3 x Saw Blades:
1 x Handle:
1 x Drill Modified Tool:
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Поврзани производи..