• Свеж
Преносен вентилатор за климатик, овлажнувач за ладење на десктоп воздух, вентилатор за ладење со низок шум со LED светло, 3 брзини прилагодливи, безжичен ладилник за ?
zoom_in

Преносен вентилатор за климатик, овлажнувач за ладење на десктоп воздух, вентилатор за ладење со низок шум со LED светло, 3 брзини прилагодливи,

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Мини климатизација, навлажнувач на воздухот, прочистувач на воздухот три-во-еден дизајн Може да го користите како нормален мал вентилатор, или можете со додавање вода како ладилник за воздух. Брзината на ветерот може да се прилагоди слободно во 3 брзини за да се задоволат потребите на различни сцени и луѓе. Усвојувајте технологија за ладење за заштита на животната средина, не содржат дихлородифлуорометан, како заштита на животната средина и заштеда на енергија. Мала големина, мала тежина, голема моќност, силен ветер, многу е погодно да се носи. Може да го користите во канцеларија, спална соба, соба во живо, шатор, итн. Безжична контрола, едноставна и удобна, во секое време според нивните сопствени потреби за Операција за далечински управувач. Спецификација : Состојба : 100% сосема нова ставка Тип : Материјал за вентилатор на климатик : АБС Боја : Како што е прикажано на големината на сликата : приближно.4in Тежина : приближно.4oz Напон на напон : 5 V струја : 2 A моќност за ладење : 6-15 W капацитет : 480 ml Далечински управувач Батерија : CR2032 Батерија на копче 150m Ah (вклучен) Список на пакети : 1 x Air Claterer Fan 1 x USB кабел 1 x Далечински управувач 1 x Упатство за упатства 1 x гумен приклучок Забелешка : Откако овлажнител на ладен воздух е исполнет со вода, овлажнител треба да се вклучи за 2 до 3 минути.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Air Conditioner Fan
Material:
ABS
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx.18.5x14.5x13.8cm/7.3x5.7x5.4in
Weight:
Approx.890g/31.4oz
Voltage:
5V
Current:
2A
Cooling Power:
6-15W
Capacity:
480 ml
Remote Control Battery:
CR2032 button battery 150mAh(Included)
Package List:
1 x Air Conditioner Fan:
1 x USB Cable:
1 x Remote Control:
1 x Instruction Manual:
1 x Rubber Plug:
Note:
After the cold air humidifier is filled with water, the humidifier should be on in 2 to 3 minutes:

Поврзани производи..