• Свеж
Баоблазе Електрична Решетка За Дупчење Држач За Монтирање На Ѕид Челични Хардверски Додатоци Монтирани На Ѕид Лесно Соберете Држач За Рамка За Закачалки За Алат З?
zoom_in

Баоблазе Електрична Решетка За Дупчење Држач За Монтирање На Ѕид Челични Хардверски Додатоци Монтирани На Ѕид Лесно Соберете Држач За

DEN 798.40

Стока
check Во продавницата

€ВИСОК КВАЛИТЕТ q : држачот За Рачна вежба е изработен од висококвалитетен челичен материјал, издржлив ●СОВРШЕН ДИЗАЈН● : Виси на таблата со штипки од квадратна дупка или инсталирана на ѕидот за да избегнете паѓање на висечки предмети, професионални за штипки. Ако е инсталиран на ѕидот, малото железо парче треба да се отстрани со аголна мелница. ● КАРАКТЕРИСТИКА : Лесен, лесен за инсталирање. Силен фиксиран за да ја направи куката цврсто поставена на рамна површина и не е лесно да падне. ●УПОТРЕБА : може да се користи за виси алатки, како што е рачна вежба, итн. ● ПРЕДНОСТ● : одржувајте ја работната станица во ред и подобрете ја ефикасноста на работата. Опис : - + висококвалитетен● : држачот За Рачна вежба е изработен од висококвалитетен челичен материјал, издржлив. - ●СОВРШЕН ДИЗАЈН● : Виси на таблата со штипки од квадратна дупка или инсталирана на ѕидот за да избегнете паѓање на висечки предмети, професионални за штипки. Ако е инсталиран на ѕидот, малото железо парче треба да се отстрани со аголна мелница. - +ФУНКЦИЈА● : Лесен, лесен за инсталирање. Силен фиксиран за да ја направи куката цврсто поставена на рамна површина и не е лесно да падне. - +УПОТРЕБА : може да се користи за виси алатки, како што е рачна вежба, итн. - +ПРЕДНОСТ+ : одржувајте ја работната станица во ред и подобрете ја ефикасноста на работата.

- Material:
Steel
Size Chart:
27cmx7.5cm / 10.63inchx2.95inch:
Package Includes:
1 Piece Hand Drill Holder:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Поврзани производи..