• Свеж
Држач за Складирање На Винил Рекорди Држач За Дисплеј Со Голем Капацитет Со Јасни Акрилни Краеви Модерен Држач За Складирање На Винилни Плочи За Албуми Со Цврсто Д?
zoom_in

Држач за Складирање На Винил Рекорди Држач За Дисплеј Со Голем Капацитет Со Јасни Акрилни Краеви Модерен Држач За Складирање На Винилни Плочи

DEN 634.08

Стока
check Во продавницата

● Дрвото во комбинација со кристално чист акрилик ја прави вашата винил колекција да изгледа елегантно и завидно! ● Идеален подарок : одличен подарок за секој сериозен Ентузијаст за АУДИОФИЛ, ДИЏЕЈ или Винил Музика. ● Овозможувајќи лесен пристап за да ги извадите вашите записи и да го вклучите вашиот жлеб! Чувајте ги уредни и организирани. ● Изработени од висококвалитетни материјали, отпорни на гребење и пукнатини. Стилска дрвена основа со уникатен јасен дизајн на акрилна задна плоча. ● Жлебното дно ја одржува вашата евиденција одвоена и ги спречува да се лизгаат во голем куп. Држач за Складирање На Винил Рекорди Држач За Дисплеј Со Голем Капацитет Со Јасни Акрилни Краеви Модерен Цврст Дрвен Лп Албум Дескоп Решетка Држач За Складирање Винил Рекорд Опис : Карактеристики : 100% сосема нов и висок квалитет дрвото во комбинација со кристално чистиот акрилик ја прави вашата винил колекција да изгледа елегантно и завидно!Дното на жлебот го одржува вашиот запис одвоен и ги спречува да се лизгаат во голем куп. Овозможувајќи лесен пристап за да ги извадите вашите записи и да го вклучите вашиот жлеб! Чувајте ги уредни и организирани.Изработени од висококвалитетни материјали, отпорни на гребење и пукнатини. Стилска дрвена основа со уникатен јасен дизајн на акрилна задна плоча.

Material:
Wooden+Acrylic
Optional Color:
Brown, Deep Khaki
Total Size:
app. 34.3x17.8x19cm(13.50x7.01x7.48in)
Quantity:
1 pc
Note:
Transition:
1cm=10mm=0.39inch
No retail package.:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 x Vinyl Record Storage Holder(other accessories demo in the picture is not included.) :

Поврзани производи..