• Свеж
Deeplite за полнење на работните ламби, ламби за работна маса, батерија за домашна канцеларија, 800 лумени 3 режими на осветлување затемнето ламба за табела со држач/адап?
zoom_in

Deeplite за полнење на работните ламби, ламби за работна маса, батерија за домашна канцеларија, 800 лумени 3 режими на осветлување затемнето

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

【USB Rechargeable Desk Lamp 】Built-in high capacity 2500m Ah rechargeable battery provides up to 6 hrs lasting lighting time when Max brightness setting, but only need 4hrs to full charge with Tpye-C USB charging cable ( Adapter Included ) to convenient charge through the Компјутер или wallиден приклучок Безжичен дизајн е подобро да се земе каде било, особено за тоа каде се случуваат ограничени места и се случува прекинување на електрична енергија. 【Осветлување на затемнување и 3 режими на боја】 Прилагодливата мала ламба за маса има топла светлина, светло на природата, бела светлина и осветленост на степчиња (10% до 100% ). Со чувствителна контрола на допир, ви овозможува лесно да ја постигнете совршената светлина што ви се допаѓа, совршена за читање, работа, проучување или итна употреба. (Забелешка : Долг допир за прилагодување на бојата, краток допир за прилагодување на осветленоста. 【Светилка за око за око со ноќна светлина】 Светилка за биро со домови со надградени LED BESD кои обезбедуваат 8 W осветлување на максимален излез од 800 светлина на осветленост на лумени без сенка, вртоглавица и непотребно блиц, никогаш нема да се чувствувате заморено со голема површина на светлината , префект за пишување, цртање, изработка, проучување и работа. Светилка за држач за пенкало со мека ноќна светлина за да ја загреете спалната соба додека спиете за да бидете топло пријател за дома. 【Флексибилни гушави и мулти-функции】 Светилка за складирање со 360 ° трајна флексибилност вратот лесно за да ја прилагоди светлината за да се насочи во која било насока што ви е потребна. Безжична биро ламба со надградба проширена абажур, 4-во-1 мулти-функција (2 држачи за молив/пенкало, држач за телефон, мала ноќна светлина) за да заштедите повеќе простор без да паднат.

Поврзани производи..