• Свеж
Налепници за уметност на Diduikalor Nail Decless Gold Heart Decals самолепливи материјали за нокти за украсување на ноктите DIY Декорација на француски дизајн на нокти 3D додатоци за л?
zoom_in

Налепници за уметност на Diduikalor Nail Decless Gold Heart Decals самолепливи материјали за нокти за украсување на ноктите DIY Декорација

DEN 111.84

Стока
check Во продавницата

Пакетот вклучува : ќе добиете налепници за нокти, исклучителни дизајни на лисја, цвеќиња, пеперутки Уникатни тродимензионални ефекти, подебели од нормалните налепници за уметност на ноктите, направете ги ноктите поелегантни и шармантни, ви даваат интуитивно и нежно исклучително чувство. Безбедни материјали : Налепниците за нокти се направени од висококвалитетни материјали за животната средина. Можете да го користите со доверба, дури и бремените жени и деца можат да ги користат. Лесно за употреба : Со само-леплив дизајн, многу е лесно да се примени. Само изберете соодветна шема и нанесете ја на ноктите во правилна позиција, можете да користите слој на лак за нокти за да го поправите долгорочното траење. Широки прилики : Налепниците за нокти се многу погодни за украсување на ноктите и ноктите на нозете, а исто така може да бидат декори за случаи на мобилни телефони, честитки, уметност на телото, итн.? Или пријатели кога семејниот собир и забава, уживајте во вашите сјајни и специјални нокти, покажете го вашиот шарм лесно и добро поминете. Пакетот вклучува : ќе добиете налепници за нокти, исклучителни дизајни на лисја, цвеќиња, пеперутки. Уникатни тродимензионални ефекти, подебели од нормалните налепници за уметност на ноктите, направете ги ноктите поелегантни и шармантни, ви даваат интуитивно и нежно исклучително чувство. Безбедни материјали : Налепниците за нокти се направени од висококвалитетни материјали за животната средина. Можете да го користите со доверба, дури и бремените жени и деца можат да ги користат. Лесно за употреба : Со само-леплив дизајн, многу е лесно да се примени. Само изберете соодветна шема и нанесете ја на ноктите во правилна позиција, можете да користите слој на лак за нокти за да го поправите долгорочното траење.

Поврзани производи..