• Свеж
Авантри [Apple MFi Сертифициран 2 пакет iPhone Кабел Краток, Apple Молња Кабел 1ft за iPhone X, 8, 7, 6s, 6, 6 Плус, 5 iPod iPad, Синхронизација На Податоци Со Голема Брзина И Кабел За Полнење-Б?
zoom_in

Авантри [Apple MFi Сертифициран 2 пакет iPhone Кабел Краток, Apple Молња Кабел 1ft за iPhone X, 8, 7, 6s, 6, 6 Плус, 5 iPod iPad, Синхронизација

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Ако често треба да ги полните уредите На Apple или да синхронизирате податоци од еден гаџет во друг, овој краток молскавичен кабел треба да биде совршен за вас Одлично е за користење во домот, канцеларијата, па дури и во движење. Исто како и оригиналните кабли За синхронизација И полнење На Епл Молња, овој краток молскавичен кабел Е Кабел За молња Apple MFi, што значи дека е компатибилен со уредите За полнење и синхронизација На Apple, вклучувајќи ги и сите верзии на i OS. Тоа е толку едноставно да се користи премногу! Само поврзете Ја Молњата СО USB кабелот со вашиот i Phone, i Pad или i Pod и потоа поврзете се со ВАШИОТ USB конектор во вашиот полнач или компјутер. Вашиот гаџет потоа ќе биде подготвен за полнење или синхронизација-толку е лесно!. Со различни достапни футроли За гаџети Со Јаболка, важно е вашиот мфи молскавичен кабел да биде компатибилен. Па, компактната глава на молња на овој Мфи кабел работи со речиси сите случаи на пазарот!. За да спречите проблематично заплеткување на жиците кога ги синхронизирате или полните уредите На Apple (особено кога приклучувате во близина на друга опрема) , овој USB кабел молња до USB е дизајниран да биде екстра краток и екстра издржлив со флексибилен кабел од 1ft/0,35 m што ви овозможува да ги одржувате уредни вашите гаџети додека полните и синхронизирате!. Ако често треба да ги полните уредите На Apple или да синхронизирате податоци од еден гаџет во друг, овој краток молскавичен кабел треба да биде совршен за вас. Одлично е за користење во домот, канцеларијата, па дури и во движење. Исто како и оригиналните кабли За синхронизација И полнење На Епл Молња, овој краток молскавичен кабел Е Кабел За молња Apple MFi, што значи дека е компатибилен со уредите За полнење и синхронизација На Apple, вклучувајќи ги и сите верзии на i OS.

Поврзани производи..