• Свеж
РАЗЗУМ мини ананас во стилот на рачен преносен вентилатор, USB личен вентилатор за полнење на батеријата со 2 нивоа прилагодлива брзина на ветер за подарок за роденд?
zoom_in

РАЗЗУМ мини ананас во стилот на рачен преносен вентилатор, USB личен вентилатор за полнење на батеријата со 2 нивоа прилагодлива

DEN 1380.80

Стока
check Во продавницата

【2 На прилагодлива брзина на ветер на ниво】 Брзината на ветерот може да се прилагоди, 2 режими на ветер, кои можат слободно да се префрлат преку копчето за напојување 【USB напојување со напојување】 USB напојување, вентилаторот е компатибилен со компјутери, лаптопи, преносни полначи и други уреди со USB излез. 【Симпатичен стил】 мини дизајн на цртани филмови, мал и прекрасен, преносен, можете да го ставите во торбата или да ја користите директно. 【Безбеден и издржлив материјал】 Направено од ABS, отпорност на влага и корозија, многу заштита на животната средина. 【Вградена батерија】 Вентилаторот има 500 mah литиум батерија, батеријата не може да биде отстранлива, ве молиме обрнете внимание. Razzumspecification : Состојба : Сосема нова ставка Тип : УСБ мини вентилатор Материјал : Факултативна боја : жолта, розова брзина Режим : 2 Брзина Време на време : Околу 1-2 часа напојување : 500m Ah литиум батерија за напојување : 1.5 Wbattery Напон : 3,7 Vbattery Метод на инсталација Метод на инсталација Метод на инсталација : Не е време на отстранување на часовници : Околу 2-4 часа наполнување на струјата : 5 V/0.5 A Список на пакети : 1 x вентилатор 1 x кабел за напојување.

Condition:
Brand New
Item Type:
USB Mini Fan
Material:
Optional Color:
Yellow, Pink
Speed Mode:
2 Speeds
Working Time:
About 1-2 Hours
Power Supply:
500mah Lithium Battery
Output Power:
1.5-2.5W
Battery Voltage:
3.7V
Battery Installation Method:
Not Removable
Charging Time:
About 2-4 Hours
Charging Current:
5V/0.5A
Package List:
1 x Fan 1 x Power Cord :

Поврзани производи..