• Свеж
Вемун 6 парчиња Мини Чаша За Ѓубре Држач За Организатор На Корпа За Отпадоци Може Контејнер Пластичен Замав Професионален Отпад Од Работната Површина Корисен Капа?
zoom_in

Вемун 6 парчиња Мини Чаша За Ѓубре Држач За Организатор На Корпа За Отпадоци Може Контејнер Пластичен Замав Професионален Отпад

DEN 1544.00

Стока
check Во продавницата

ЗАМАВ КАПАК ЃУБРЕ ТЕНЏЕРЕ??? ПРЕНОСЛИВАТА КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ - - - - може ефикасно да ви помогне да ја одржувате вашата работна површина уредна и да ве одржува во добро расположение ДЕСКТОП КОРПИ ЗА ОТПАДОЦИ??? МАЛАТА ДЕСКТОП КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ - - - - Мала И забранувачка, минијатурна и практична, може добро да складира ѓубре без да зазема премногу простор. КОНТЕЈНЕР за ЃУБРЕИзработен Од лесен и пп материјал, може да ви служи долго време. ДЕСКТОП КОРПА за ОТПАДОЦИсовршен сад за складирање за складирање отпадна хартија, хартиени крпи, трошки од леб итн. КОНТРА КАНТА за ЃУБРЕ користи Претпочитани материјали, безбедни и практични. ЗАМАВ КАПАК ЃУБРЕ ТЕНЏЕРЕ??? ПРЕНОСЛИВАТА КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ - - - - може ефикасно да ви помогне да ја одржувате вашата работна површина уредна и да ве одржува во добро расположение. ДЕСКТОП КОРПИ ЗА ОТПАДОЦИ??? МАЛАТА ДЕСКТОП КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ - - - - Мала И забранувачка, минијатурна и практична, може добро да складира ѓубре без да зазема премногу простор. КОНТЕЈНЕР за ЃУБРЕИзработен Од лесен и пп материјал, може да ви служи долго време. ДЕСКТОП КОРПА за ОТПАДОЦИсовршен сад за складирање за складирање отпадна хартија, хартиени крпи, трошки од леб итн. КОНТРА КАНТА за ЃУБРЕ користи Претпочитани материјали, безбедни и практични. Пакетот Вклучува 6 x Десктоп корпи За отпадоци Карактеристики-направен е со одлична изработка, има удобен допир и квалитет и може многу добро да ви послужи Контејнери за Ѓубре. - Со дизајн на корица, лесно може да ви помогне да го изолирате вкусот и да ве поддржи да складирате отпад од храна врвна корпа за ѓубре. - Големина : Околу 17, 00Х13, 00Х13, 00см/6, 68Х5, 11Х5, 11инч мини корпа за отпадоци десктоп.

Поврзани производи..