• Свеж
Кенсо 100 парчиња Приклучок За Поправка На Гуми, 100 Х 3мм/3,9 Х 0,1 Во Издржлив Приклучок За Поправка На Гумени Гуми Практичен За Алатки За Поправка На Гуми За Мотоцикли З?
zoom_in

Кенсо 100 парчиња Приклучок За Поправка На Гуми, 100 Х 3мм/3,9 Х 0,1 Во Издржлив Приклучок За Поправка На Гумени Гуми Практичен

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

`+За Гуми Без Цевки】 Погоден За разни гуми без цевки, одличен за возила опремени со гуми без цевки ①Брзо И Ефикасно】 Практичен приклучок за поправка на гуми, кој се користи за брзо и ефикасно поправање на пробивање на гумите, што ви носи поголема погодност. ●Едноставен За Употреба】 Нашиот приклучок за репари на гуми е лесен за употреба, поправете дупната гума без да ја извадите гумата од бандажот, заштеда на време и заштеда на труд. €Не Е Потребен Лепак】 не е потребен лепак кога се користи за поправка на гумата, што е погодно и има значителен ефект. ①Подобрете Ја Затегнатоста на Воздухот 3,9 долари во екстра долга должина, осигурајте се дека гумената лента е длабоко вметната во гумата за да ја подобрите затегнатоста на воздухот. `+За Гуми Без Цевки】 Погоден За разни гуми без цевки, одличен за возила опремени со гуми без цевки. ①Брзо И Ефикасно】 Практичен приклучок за поправка на гуми, кој се користи за брзо и ефикасно поправање на пробивање на гумите, што ви носи поголема погодност. ●Едноставен За Употреба】 Нашиот приклучок за репари на гуми е лесен за употреба, поправете дупната гума без да ја извадите гумата од бандажот, заштеда на време и заштеда на труд. €Не Е Потребен Лепак】 не е потребен лепак кога се користи за поправка на гумата, што е погодно и има значителен ефект.

 :
Item Type:
Tire Repair Plug
Material:
Rubber
Purpose:
Tire Repair
Specification:
Approx. 100 x 3mm/3.9 x 0.1in
Applicable Models:
Car, Motorcycles
 :
Package List:
1 Box of Tire Repair Plug (10 sheets, 10pcs/sheet):
Note:
Since the condition of each tire is different, repairing on the road is a temporary solution. Please find a professional auto repair shop to thoroughly check the tire condition. :

Поврзани производи..