• Свеж
Ово Централен Вакуум Делукс Комплет, 30/35/40/50ft Контрола На Прекинувачот Нисконапонско Црево, 12 Премиум Четка За Подот, Алатки За Чистење И Лесни Додатоци за Складира?
zoom_in

Ово Централен Вакуум Делукс Комплет, 30/35/40/50ft Контрола На Прекинувачот Нисконапонско Црево, 12 Премиум Четка За Подот, Алатки За

DEN 207.84

Стока
check Во продавницата

Прилагодливо стапче за лесно пристап до Тешко Достапни места Се проширува од 25,5" на 38". Изработен од челик, ова е совршен избор за издржлив и робустен производ. Четка за прашина : Нежна и мека на мебелот. Четка за тапацир : Изработена од коњска коса, оваа четка е одлична за нежни површини. Алатка за пукнатини : лесно чистење на пукнатини и пукнатини. Луксузна Торба За Додатоци. Хром црево закачалка. 30'-32' / 35'-37' / 40'-42' / 50'-52'. ** Ако издадете со нарачката или предметот што недостасува, ве молиме контактирајте не на 1-800-776-7891 или [email protected]* * ДА не СЕ КОРИСТИ со електричен тепач на тепих или ЕЛЕКТРИЧНА МОЌНОСТ ***. НИСКОНАПОНСКО ЦРЕВО од 30 СТАПКИ : контрола НА прекинувачот ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ на рачката-СПРЕЧЕТЕ ГО СВИТКУВАЊЕТО НА ЦРЕВОТО : вртлива рачка. КОМПАТИБИЛНОСТ : Компатибилен со повеќето постоечки влез со 1. 5 " внатрешен дијаметар и 2 нисконапонски иглички (огради) внатре. 12 " ПРЕМИУМ ЧЕТКА ЗА ВРАТОТ ЗА ВРАТОТ : Направена Со меки влакна од коњска коса - нема да ги оштети подовите и ефикасно ќе ги собере прашината и површинските остатоци-Дизајнирани да се користат на сите тврди подни површини. ТЕЛЕСКОПСКО СТАПЧЕ со ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА КОПЧИЊАТА : Прилагодливо од 25,5" на 38". АСОРТИМАН НА ЧЕТКИ ЗА МЕКИ ВЛАКНА : четка за Прашина-Нежна и мека на мебел, четка за тапацир - Совршени алатки за деликатни површини, алатка за пукнатини - за лесно чистење на пукнатини и пукнатини. ЛЕСНО СКЛАДИРАЊЕ : Луксузна Торба За Додатоци + закачалка За хромирано црево-Чувајте ги вашите додатоци чисти и организирани - Уредно складирање во плакарот или друга дискретна област. РАБОТИ СО ПОВЕЌЕТО ДРУГИ ГОЛЕМИ БРЕНДОВИ НА ЦЕНТРАЛНИ ВАКУУМИ, ВКЛУЧУВАЈЌИ : Зрак, Електролукс, Еурека, Вакуфло, Вакумаид, Д-р, Цикловац, Канавац, Хајден, Ѕвезда Моќ, Империум, Хувер, Броан Нутон и многу повеќе. 2 Година гаранција. УСЛУГИ НА КЛИЕНТИТЕ : Техничка Поддршка или за информации за компатибилност на 1. 7891 Или Е-маил на инфо@миово. ** Ако издадете со нарачката или предметот што недостасува, ве молиме контактирајте не на 1-800-776-7891 или [email protected]* * ДА не СЕ КОРИСТИ со електричен тепач на тепих или ЕЛЕКТРИЧНА МОЌНОСТ ***. НИСКОНАПОНСКО ЦРЕВО од 30 СТАПКИ : контрола НА прекинувачот ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ на рачката-СПРЕЧЕТЕ ГО СВИТКУВАЊЕТО НА ЦРЕВОТО : вртлива рачка.

Поврзани производи..