• Свеж
600 парчиња Мини За Стапчиња За Алат Маникир Уметност Педикир Козметички Алатки За Двојни Кутикули Девојки Продолжување Тампон За Нокти Туркач Еднострано И Мелење ?
zoom_in

600 парчиња Мини За Стапчиња За Алат Маникир Уметност Педикир Козметички Алатки За Двојни Кутикули Девојки Продолжување Тампон За Нокти Туркач

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

ДВОСТРАНИ ДАТОТЕКИ ЗА МАНИКИРПрактична датотека за нокти, може да ги избруси големите гребени во вашите нокти, исто така помага да се отстрани лакот МИНИ ДАТОТЕКИ ЗА НОКТИ РЕФУС - - - Овие датотеки за нокти се направени од шкурка, а роговидните прачки се направени од дрво, кои се безбедни и практични. МАТЕРИЈАЛИ ЗА МАНИКИРОвие пуфери за нокти се корисни за отстранување на паузи, груби рабови и чипс, правејќи ги вашите нокти да изгледаат убаво и чисто. СТАПЧИЊА ЗА КУТИКУЛИ за НОКТИстапчето за кутикули од дрво има дизајн со двоен крај, со зашилен врв на едниот крај и наклонет крај за чистење и отстранување на мртвата кожа, 2 различни функции работат убаво при маникир. АЛАТКИ ЗА МАНИКИРлесен е за употреба и носење, можете да ги чувате во вашата козметичка кеса дури и при патување. ДВОСТРАНИ ДАТОТЕКИ ЗА МАНИКИРПрактична датотека за нокти, може да ги избруси големите гребени во вашите нокти, исто така помага да се отстрани лакот. МИНИ ДАТОТЕКИ ЗА НОКТИ РЕФУС - - - Овие датотеки за нокти се направени од шкурка, а роговидните прачки се направени од дрво, кои се безбедни и практични. МАТЕРИЈАЛИ ЗА МАНИКИРОвие пуфери за нокти се корисни за отстранување на паузи, груби рабови и чипс, правејќи ги вашите нокти да изгледаат убаво и чисто. СТАПЧИЊА ЗА КУТИКУЛИ за НОКТИстапчето за кутикули од дрво има дизајн со двоен крај, со зашилен врв на едниот крај и наклонет крај за чистење и отстранување на мртвата кожа, 2 различни функции работат убаво при маникир. АЛАТКИ ЗА МАНИКИРлесен е за употреба и носење, можете да ги чувате во вашата козметичка кеса дури и при патување. Пакетот Вклучува 100 x датотеки за нокти 100 x Стапчиња За кутикули Карактеристики-Големина : Околу 6, 00Х1, 50Х0, 10 см/2, 36Х0, 59Х0, 04 инчи. - Боја : Како Што Е Прикажано. - Овие датотеки за нокти можат да ви овозможат удобно искуство со датотеки за нокти, практично за отстранување на гребени, рабови на датотеки, правење нокти мазни и сјајни.

Поврзани производи..