• Свеж
Крива Лулудада Златен Правоаголник Стакло Огледало Централни Парчиња Држач За Парфем Декоративен Организатор И Шминка За Складирање Послужавник За Бања Домашна ?
zoom_in

Крива Лулудада Златен Правоаголник Стакло Огледало Централни Парчиња Држач За Парфем Декоративен Организатор И Шминка За Складирање

DEN 687.84

Стока
check Во продавницата

●Големина На Фиоката За огледало € Мали : (9,8 l●6,7 w_ 2,4 h) Инчи; Средно : (12,2 l € 7,5 w_ 2,4 h) Инчи; Голем : (14,2 l_ 9,4 w_ 2,6 h) Инчи, Веднаш Во Фиоката, За Да Ги Задоволите Вашите Различни Потреби За Големина, Секогаш Има Големина за вас ●Извонредна Изработка, 25 Години Изработка На Фалсификување ● Комбинацијата На Метално И Огледално Стакло Има Силна Текстура, Целокупна Цврстина, Лесен Луксуз И Елеганција. Метален Процес На Галванизација, Шуплив Дизајн На Рамка Од Ковано Железо, Едноставна И Уредна Форма Го Прави Целиот Дизајн Едноставен, Но Не И Едноставен. ●Повеќенаменско Складирање, Може Да Се Користи Како Подарок Е Златен Домашен Декор, Фиока За Стакло За Огледало За Парфеми, Комода За Бања, Декорација На Масата За Десерти, Клучниот Послужавник За Вино За Масата На Тремот. Послужавник За Виски Со Шипки На Дисплеј За Алкохол,Послужавник За Ноќна Маса, Послужавници За Масичка За Кафе, Дневна Соба,Послужавник За Свеќи Домашен Декор,Дисплеј За Парфеми,Послужавник За Тоалет, Организатори За Спална Соба,Додатоци За Златна Бања,Чинија За Сервирање, Послужавник За Ноќна Маса, Суета За Бања, Послужавник За Виски Со Шипки На Екранот За Алкохол. €Цврст И Издржлив, Анти-Гребнатинско Дно● : Уникатен Дизајн На Закривена Ограда, Визуелно Убав И Спречува Паѓање На Предмети. Дното На Фиоката Е Покриено Со Слој Од Фланелен За Да Се Спречи Гребење На Работната Површина, А Има Цврсти Тродимензионални Стапала За Да Се Задржи Фиоката На Одредено Растојание Од Масата. Направете Ја Вашата Домашна Декорација Поделикатна и Елегантна, Тоа е Подарок за Свадби, Родендени, Божиќ, Денот на Вљубените, Забави На Компанијата За Денот на Мајката и Многу Повеќе.

Поврзани производи..