• Свеж
Обетка Господар Кадрирање Алатка, 270мм Метал Стегач Стегач Стегач Клешти Гипс Картон Алатки, Удар Заклучување Кадрирање Стегање Рака Алатка Лим Стегање Метал Алат?
zoom_in

Обетка Господар Кадрирање Алатка, 270мм Метал Стегач Стегач Стегач Клешти Гипс Картон Алатки, Удар Заклучување Кадрирање Стегање Рака Алатка

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

€Материјал q металната обетка crimperis изработена од висококвалитетен легиран челик, не е лесна за кородирање, не е лесна за ' рѓа, може да се чува и користи долго време и има долг работен век ●Силна Практичност ● клештите За стегање на обетка се едноставни за употреба и ракување и имаат силна практичност. Може да се примени на повеќето работи од гипс картон и да реши некои практични проблеми. Одличниот дизајн Обезбедува голема излезна сила и има широк спектар на намени, главно користени за инсталација на партиции во проекти за декорација. €Лесен За Носење Krimper Клешти обетка има карактеристики на мали димензии, мал изглед, лесен за носење И чување, удобен и брз за употреба, и добри перформанси. Ќе се погрижиме за секој проблем на клиентите. Ако металниот стегач за обетки има какви било прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате. Ние ќе одговориме во рок од 24 часа. Карактеристики : 1. Изработен од висококвалитетен легиран челик, не е лесен за кородирање и не е лесен за ' рѓа2. Исклучителна механичка структура дизајнирана осигурајте се дека голема излезна сила3. Едноставна операција, лесна за употреба, може да се примени на повеќето работи од гипс картон4. Мала големина, лесна за носење и складирање, погодна за употреба и со добри перформанси5. Со широк спектар на намени, главно се користи за инсталирање на прегради во проекти за декорацијаспецификација : Тип На Ставка : Материјал За Стегач За Стегање : легирани челикуси : Главно се користи За инсталирање на прегради во проекти за украсувањестил : европски стилспецификација : Прибл.

Item Type:
Stud Crimper Pliers
Material:
Alloy steel
Uses:
Mainly used for installation of partitions in decoration projects
Style:
European style
Specification:
Approx. 270mm / 10.6in
Package List:
1 x Stud Crimper Pliers:

Поврзани производи..