• Свеж
ЕБМ -Папст аксијален вентилатор, 171,5мм, 24V, 241.3cfm, 55dba - 6224NU
zoom_in

ЕБМ -Папст аксијален вентилатор, 171,5мм, 24V, 241.3cfm, 55dba - 6224NU

DEN 255.20

Стока
check Во продавницата

Влажно-локациските тркалезни аксијални вентилатори се користат за опрема за ладење во куќишта што се изложени на влажни Влажно-локациските тркалезни аксијални вентилатори се користат за опрема за ладење во куќишта што се изложени на влажни. Влажно-локациските тркалезни аксијални вентилатори се користат за опрема за ладење во куќишта што се изложени на влажни услови. Нивниот мотор е IP (заштита од влечење) оценет за да издржи спрејови за вода и да помогне да се задржи прашина. Овие вентилатори за ладење на опрема имаат тркалезно куќиште што се вклопува во кружен пресек за инсталација. Тркалезните компактни аксијални вентилатори имаат куќиште во форма на кружен облик што одговара на кружен пресек за опрема за ладење во рамките на куќиштето. Овие вентилатори за ладење опрема бараат минимален простор за инсталација и обично се користат за замена на тркалезни вентилатори во постојните инсталации. Тие имаат дупки за монтирање по должината на работ на нивното домување за да ги обезбедат на место. Овој список е за секоја. Фаза : 1 Позиција за монтирање : Вертикална или хоризонтална висина : 6 49/64 Во форма на вентилатор : Тркалезна DBA : 55 Напон на вентилаторот : 24 VDC Облик : Тркалезна длабочина на вентилаторот : 2-1/64 CFM @ 0. СП : 229,5 Мотор Тип : ДЦ монтирање на окото О.

Поврзани производи..