• Свеж
суета огледало Бања Огледала Ѕид Монтирани со Светла 7x Зголемување, двострани Шминка Огледала Зголемување Бричење Огледала Слободен Стои, проширување И Хром Завр?
zoom_in

суета огледало Бања Огледала Ѕид Монтирани со Светла 7x Зголемување, двострани Шминка Огледала Зголемување Бричење Огледала Слободен

DEN 2995.04

Стока
check Во продавницата

ДВОСТРАНО ОГЛЕДАЛО ЗА СУЕТА за ЗГОЛЕМУВАЊЕ - огледалото за бања поставено на 8,5 инчи има рамно огледало од 1x HD и огледало за зголемување од 3x/5x/7x/ 10x, ви овозможува јасно да ги видите цртите на лицето и да направите совршено бричење и нанесување шминка во темни или слабо светли области, тоа ќе додаде допир на луксуз во вашата бања СО вклучено/ исклучено светло Предводено ОД LED СВЕТЛА контролирано од прекинувачот. Нашето огледало За Суета е изградено во 27 Парчиња Led Диоди, ви овозможува шминка во темни или слабо осветлени области, носење контактни леќи, пинцета за веѓи, шминка, фризура и бричење итн. ВРТЛИВ ДИЗАЈН ОД 360 СТЕПЕНИ-огледалото за шминка може да се фиксира под кој било агол што сакате, што го олеснува користењето за луѓе од сите височини. поправање на било кој агол ја дава оваа стабилност на огледалото и е погодна за секоја задача. ПРЕКЛОПЛИВО огледало-хромирана завршница, шушкава, антикорозивна, мазна светла и издржлива со feelingетско чувство, флексибилната рака може да се прошири Кога не се користи. лицето на огледалото може да се прилагоди на секој агол за лесно гледање без магла. може да се преклопи на ѕидот неговата раширена рака е идеална за простории со ограничен простор. Идеален за суета за шминка, спална соба, дневна соба, бања, канцеларија и продавници за накит.

8.5inches:
Material:
brass+ stainless steel
Input voltage:
90-260W
Power:
50-60HZ
Color temperature:
6000K( white light)
Our goal is to give all of our customers best service, just contact seller for help if there is any problem, we will get you back within 24 hours! :

Поврзани производи..