• Свеж
Држач За Држач За Перика УНОНА Држач За Држач За Капа Пластичен Држач За Глава За Перика Издржливи Држачи За Држач За Капа Самостоен Држач За Перика За Декорација с?
zoom_in

Држач За Држач За Перика УНОНА Држач За Држач За Капа Пластичен Држач За Глава За Перика Издржливи Држачи За Држач За Капа Самостоен Држач За Перика

DEN 177.44

Стока
check Во продавницата

Лесен за употреба, уникатниот дизајн го прави ефикасна алатка за прикажување маркетинг на продавници занаетчиството, педантно за секој детал, му дава шик и убав изглед. Совршен за излози во продавници за капи или продавници за облека, но и за домашна употреба. Задоволување на различни потреби. Совршен штанд за прикажување капи и нив од деформација или паѓање. Совршен за прикажување капи. прачка за поддршка, носивост, погодно за поставување перики или капи. Може да одржува подобра стабилност. Опис купола - Дизајн Шапка Стојат Слободен Стои Шапка Стојат Маса Шапка Држач Држач Држач Карактеристики-Големина : 30, 00Х24, 00Х24, 00см; - Материјал : Пластика;Пакет Вклучувајќи 1 х шапка штанд.

Поврзани производи..