• Свеж
Куфу мерач за квалитет на водата безжичен комплет за следење на квалитетот на водата во реално време стекнување на податоци погодно за растење на хидропоника
zoom_in

Куфу мерач за квалитет на водата безжичен комплет за следење на квалитетот на водата во реално време стекнување на податоци погодно

DEN 1232.00

Стока
check Во продавницата

Широки апликации : Погоден за извор на вода, Солес култура, аквариум, лабораториска, топла пролет, вода во животната средина, базен, систем за прочистување на водата, итн Мобилен телефон за да се отвори жариште за врска со апликации. Премиум материјали : Контролорот за квалитет на водата преку Интернет е изработен од ABS материјал, кој има голема јачина, силна, издржлива и има животен век. Безжичен мониторинг : Поддршката за мерачот за квалитет на водата Поддршка преку Интернет безжичен далечински мониторинг, приемот на податоци во реално време, може автоматски да се чува. Поддршка за јазици : Поддршка на кинески, традиционален кинески, англиски, француски, германски, руски, јапонски, корејски, шпански и други јазици. Широки апликации : Погоден за извор на вода, Солес култура, аквариум, лабораториска, топла пролет, вода во животната средина, базен, систем за прочистување на водата, итн. Мобилен телефон за да се отвори жариште за врска со апликации. Премиум материјали : Контролорот за квалитет на водата преку Интернет е изработен од ABS материјал, кој има голема јачина, силна, издржлива и има животен век. Безжичен мониторинг : Поддршката за мерачот за квалитет на водата Поддршка преку Интернет безжичен далечински мониторинг, приемот на податоци во реално време, може автоматски да се чува. Поддршка за јазици : Поддршка на кинески, традиционален кинески, англиски, француски, германски, руски, јапонски, корејски, шпански и други јазици. Безжичен мониторинг : Поддршка за мерач за квалитет на водата Поддршка преку Интернет безжичен далечински мониторинг, приемот на податоци во реално време, може автоматски да се чува2. Контрола на апликација Wi Fi : Двојна контрола со апликација, каде што нема безжичен Wi Fi, можете да го користите мобилниот телефон за да го отворите жариштето за App Connection3. Поддршка за јазици : Поддршка на кинески, традиционален кинески, англиски, француски, германски, руски, јапонски, корејски, шпански и други јазици4.

Item Type:
Digital Water Quality Meter
Material:
ABS
Product Size:
Approx. 16 x 11.5 x 4cm / 6.3 x 4.5 x 1.6in
Range:
PH 0.00-14.00PH:
ORP -2000mv-+2000mv:
Temperature 0°C-50°C (32°F-122°F ):
Resolution:
pH 0.01PH:
ORP 1mv :
Temperature 0.1°C (0.2°F):
Accuracy:
pH ±0.1pH:
ORP ±5mv :
Temperature ± 1.0 °C:
Alarm Setting Range:
ORP-2000-2000 MV
Features:
WIFI, APP function
Application:
Suitable for water source, soilless cultivation, aquarium, laboratory, hot spring, environmental water, swimming pool, water purification system, etc.
How to Use:
1. Connect AC power (make sure it is correct):
2. Connect to the appropriate electrode socket.:
3. Remove the protective cover, rinse the electrode with distilled water, put the pH electrode into the liquid to be tested, and stir gently. Wait until the numbers are stable and read the final value.:
Package List:
1 x Digital Water Quality Meter:
1 x Connecting Line:
2 x Electrode:
10 x Accessories:
1 x User Manual:

Поврзани производи..