• Свеж
Исцелени 3 Парчиња Влошки За Возрасни Возрасни Костими За Возрасни Лигавчиња Абсорбента Влошки Лист За Промена На Пелена Возрасни Подлоги За Подлога За Урина Душе?
zoom_in

Исцелени 3 Парчиња Влошки За Возрасни Возрасни Костими За Возрасни Лигавчиња Абсорбента Влошки Лист За Промена На Пелена Возрасни Подлоги За

DEN 775.52

Стока
check Во продавницата

Памук, Полиестер, ТПУ, Крпа ЛИСТОВИ ЗА ИНКОНТИНЕНЦИЈА возрасни подлоги може да биде на автомобилски седишта, детски седишта, каучи, лежалки, инвалидска количка, авионски седишта, седишта за воз,. ВЛОШКИ ЗА УРИНА - тоа е поекономично и од купување облоги за еднократна употреба. ИНКОНТИНЕНЦИЈА КРЕВЕТ рампа Перат и, заштита на мебел од оштетување на течности. ВЛОШКИ за МОКРЕЊЕ во КРЕВЕТ влошки За кревети Ве Поддржуваат удобно искуство кога сте незгодни. ИНКОНТИНЕНЦИЈА ДУШЕК рампа Перат и издржливи, заштита на мебел од оштетување на течности. Памук, Полиестер, ТПУ, Крпа. ЛИСТОВИ ЗА ИНКОНТИНЕНЦИЈА возрасни подлоги може да биде на автомобилски седишта, детски седишта, каучи, лежалки, инвалидска количка, авионски седишта, седишта за воз,. ВЛОШКИ ЗА УРИНА - тоа е поекономично и од купување облоги за еднократна употреба. ИНКОНТИНЕНЦИЈА КРЕВЕТ рампа Перат и, заштита на мебел од оштетување на течности. ВЛОШКИ за МОКРЕЊЕ во КРЕВЕТ влошки За кревети Ве Поддржуваат удобно искуство кога сте незгодни. ИНКОНТИНЕНЦИЈА ДУШЕК рампа Перат и издржливи, заштита на мебел од оштетување на течности. Пакетот Вклучува 3 х Карактеристики На Подлогата за Уринарна Инконтиненција-Покрај тоа, заштитниците на седиштата се погодни за периодот на девојчето, кочијата за бебиња, капакот на седиштето за Подлошки за Писоари за миленичиња и постари лица. - Може да биде на автомобилски седишта, детски седишта, каучи, лежалки, инвалидска количка, авионски седишта, седишта за воз итн.

Поврзани производи..