• Свеж
Пасамер Роденденски Подарок Вино/Алкохолен Бокал Лесен За Чистење Колба За Колкови, Колба За Колкови Со Алкохол, Колба За Колкови Со Нараквица За Зглоб Супер-запеч?
zoom_in

Пасамер Роденденски Подарок Вино/Алкохолен Бокал Лесен За Чистење Колба За Колкови, Колба За Колкови Со Алкохол, Колба За Колкови Со Нараквица

DEN 238.72

Стока
check Во продавницата

Може да се користи за вчитување бели духови, вино, виски и течност, итн Одлично за забава, паб, ноќен клуб, патувања, активности на отворено. Уникатен дизајн на нараквица, шуплива колба со колкови, тоа е одличен подарок за пријателите. Колбата е супер запечатлива и нема да истекува под никаков агол. Изработен од нерѓосувачки челик, лесен за чистење, не е лесен за кородирање, многу цврст и издржлив. Одлично за забава, паб, ноќен клуб, патувања, активности на отворено. Изработен од нерѓосувачки челик, лесен за чистење, не е лесен за кородирање, многу цврст и издржлив. Колбата е супер запечатлива и нема да истекува под никаков агол. Може да се користи за вчитување бели духови, вино, виски и течност, итн. Уникатен дизајн на нараквица, шуплива колба со колкови, тоа е одличен подарок за пријателите.Спецификација : Состојба : 100% Бренд Новитем Тип : Нараквица Југматеријал : Нерѓосувачки Челик Боја : Бронза, Светло Розово Злато (Опционално) Надворешен Дијаметар : Прибл.100мм/3,9 внатрешен Дијаметар : Прибл.7 восхит : Прибл.7 во дебелина : Прибл.3 во тежина : Прибл.8 озкапацитет : 3.5 озапликација : Се Користи Како Листа на колбаси За колкови : 1 х Бокал За Нараквици.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Bracelet Jug
Material:
Stainless Steel
Color:
Bronze, Bright Rose Gold(Optional)
Outside Diameter:
Approx.100mm/3.9in
Inner Diameter:
Approx.69mm/2.7in
Hight:
Approx.119mm/4.7in
Thickness:
Approx.34mm/1.3in
Weight:
Approx.135g/4.8oz
Capacity:
3.5oz
Application:
Used as hip flask
Package List:
1 x Bracelet Jug :

Поврзани производи..