• Свеж
Кутија за Алатки за Алатки милистен Кутија За Алатки Кутија За Алатки Јасни Пластични Контејнери За Складирање Уметнички Занает Кутија За Кутии 3-Ниво Мултифункци?
zoom_in

Кутија за Алатки за Алатки милистен Кутија За Алатки Кутија За Алатки Јасни Пластични Контејнери За Складирање Уметнички Занает Кутија

DEN 343.04

Стока
check Во продавницата

Кутија За Контејнери За Складирање занаети Пренослива Повеќефункционална Кутија за Сликање Со Три Слоја Дизајнот на бравата ја прави кутијата поцврста, дури и ако кревате тешки работи, капакот нема да падне. Чувајте ја вашата боја, занаетчиски материјали, справи за риболов, поими за шиење и поорганизиран пренослив и лесен за пристап. Изработени од висококвалитетен пп пластичен материјал. Подебел тип, голем капацитет и лесен за носење, носечки, отпорен на компресија и отпорен на капки. Рачката е против масло, против лизгање и лесна за чистење. Подебела пластика, посилна од обичните рачки. Опис изработен од висококвалитетен пп пластичен материјал. Подебел тип, голем капацитет и лесен за носење, тој е носечки, отпорен на компресија и отпорен на капки. Рачката е против масло, против лизгање и лесна за чистење. Подебела пластика, посилна од обичните рачки. Јасен пластичен дизајн со бела рачка за носење на капакот и цврсто затворање. Чувајте ја вашата боја, занаетчиски материјали, справи за риболов, поими за шиење и поорганизиран пренослив и лесен за пристап.Карактеристики-Боја : Розова-Материјал : Пластика-Големина : 33 х 20 х 14,5 см-Изработени од висококвалитетен пп пластичен материјал. Подебел тип, голем капацитет и лесен за носење, тој е носечки, отпорен на компресија и отпорен на капки.

Поврзани производи..