• Свеж
Xiannvxi исцелителна кристална ѓердан за жени природен аметист роза кварц Обсидијан Клеер кварц црвен карнелијан зелен авентурински скапоцен камен кристален накит п?
zoom_in

Xiannvxi исцелителна кристална ѓердан за жени природен аметист роза кварц Обсидијан Клеер кварц црвен карнелијан зелен авентурински

DEN 95.84

Стока
check Во продавницата

Ѓердан од кризал ринестон : заздравување на облик на солза за лекување кристален приврзок, луксузен дизајн на ригистони Елегантно и убаво, убаво, убаво и за секојдневно носење или одење на забава. Ве направи извонредни и шармантни. Зелен авентурен ѓердан : Се вели дека зелениот скапоцен камен Авентурин е тесно поврзан со Елвен Кралство, и така , носењето може да ги заштити вас и вашите најблиски, да ги заштити од геомагнетните сили。 и да го заштити носителот - донесете успех. Електромагнетното и зрачењето , ги зајакнуваат вештините за лидерство и одлучување, рамнотежа на емоциите, донесуваат мудрост и промовираат емоционален живот. Совршени подароци : Единствено и стилски лекувачки кристал ѓердан е погоден за пријатели, lубовник, мајка, девојка, вереница, сопруга, ќерка и баба. Може да се користи во какви било прилики, како Денот на вineубените, Денот на Божиќ, Денот на мајката, подароците за роденден за неа или вашите деверуши. И, исто така, може да биде ветувачки подарок, тие се дефинитивно совршени како изненадувачки подароци за да потсетат на некој посебен колку ви е гајле. Специција : ѓердан со големина на ѓердан : 23,6 инчи. Големина на кристален приврзок : 1,5 * 1inch * 0,6 инчи. Тежина : Околу 10g. Материјал : природен кристален камен. Вистински природен духовен кристален вештерски кварц ѓердани за жени девојки. Пакет и по продажба : ѓердани за лекување на кристал камен, се спакувани во исклучителни кадифени кеси и кутија за подароци. Ако имате какви било прашања во врска со кристалните ѓердани што сте ги купиле, ве молиме контактирајте со нас, ние ќе ви обезбедиме професионална услуга и решенија за продажба во рок од 24 часа. Значењето на Xiannvxi е Ангел. Ангелот кој може да донесе кристали заздравувачка енергија на луѓето. Знаеме дека најефикасниот и економичен начин за регулирање на човечката енергија и поврзување на луѓето со природата е терапијата со кристал камен, а на нашите потрошувачи им се потребни. 6 парчиња лековити кристал природен аметист розов кварц Обсидијан чист кварц зелен авентурин и црвен карнелијански кристален скапоцен камен, приврзок ѓердани Сеткристал ѓердан не е само додаток накит, туку и може да ви донесе лековит ефект и поздрава духовна енергија.Аметист Кристал : Аметист секогаш го носи и за тоа за А Долго време може да ги натера луѓето да се чувствуваат мирни и да ја намалат тагата, да ја одржуваат емоционалната стабилност и рамнотежата, да го олеснат притисокот и напнатоста и да направат енергична и полна со енергија цело време.

The crystal hexagonal pointed pendant size:
1.26*0.31 inch. The necklace chain is 24inch.
NOTE:
Pendant is made of natural stone,so it may have a bit difference in color and texture from the pictures shown. But I think you will be happy with its uniquesness. :

Поврзани производи..