• Свеж
Пинцети За Продолжување на трепките За Направете Обожаватели 3Д-6Д ВЕТУС 6А-Са Волумен Пинцети Заоблен Врв Волумен Пинцети За Трепки Мега Закривени Врвови Со Агол Р?
zoom_in

Пинцети За Продолжување на трепките За Направете Обожаватели 3Д-6Д ВЕТУС 6А-Са Волумен Пинцети Заоблен Врв Волумен Пинцети За Трепки Мега

DEN 159.84

Стока
check Во продавницата

Ветус 6А-Са Волумен Пинцети, Хируршки Одделение Нерѓосувачки челик, заоблени врвот пинцети,нерѓосувачки челик материјал со површина пескарење,не ' рѓа, не се лизга Совети високо затворање, не е лесно да се деформира, и совршен за подигање на мали трепки И 3д-6Д Волумен Екстензии На Трепките. Лесно се земаат трепките и се прават вентилатори. Отворањето на пинцетата е прецизно и добро изработено. За техничарите за трепки, тие ќе откријат дека видот и обликот на пинцетата се многу погодни за нив. Овие пинцети за трепки можат да се прилагодат на долгорочна работа со појава на мазни линии и фина обработка. Мала тежина, така што не предизвикува замор на рацете. Должина на пинцета со закривен врв(4,5 инчи), широк(0,39 инчи), со заштитни капачиња и кожни куќишта. Нерѓосувачки челик Од хируршко Одделение, пинцети со закривен врв,материјал од нерѓосувачки челик со површинско пескарење,не ' рѓосува, не се лизга. Совети високо затворање, не е лесно да се деформира, и совршен за подигање на мали трепки И 3д-6Д Волумен Екстензии На Трепките. Овие пинцети за трепки можат да се прилагодат на долгорочна работа со појава на мазни линии и фина обработка. Мала тежина, така што не предизвикува замор на рацете.

Поврзани производи..