• Свеж
Пујреин Универзална Монтажа На Безбедносна Камера ЗА ВИДЕО НАДЗОР, Држачи За Монтирање НА ИП Камера, Внатрешна/Надворешна Монтажа На Ѕиден Таван Од Алуминиумска Л?
zoom_in

Пујреин Универзална Монтажа На Безбедносна Камера ЗА ВИДЕО НАДЗОР, Држачи За Монтирање НА ИП Камера, Внатрешна/Надворешна Монтажа

DEN 191.84

Стока
check Во продавницата

€écter Destrouption Е конструиран со цврст Алуминиумски материјал не ' рѓосува долго време користете капацитет за товарење до 17 килограми € ● Водоотпорен q водоотпорен Внатрешен Надворешен Држач За Држач за Држач за Ѕид ЗА ВИДЕО НАДЗОР ЗА IP Камера ЗА БЕЗБЕДНОСНА Камера ЗА ВИДЕО НАДЗОР. Quolty-view прилагодување Ротирачки quop дизајн е за различни агли чувари со 180 степен агол прилагодување, покажуваат голем поглед за камера. €®Лесен за инсталирање€Лесен за употреба И инсталирајте завртка за прилагодете го степенот, а другиот бесплатно или поправете го држачот. €®Функција quinsal Држач За Камера ви дава многу разноврсност за креативни апликации за внатрешно и надворешно монтирање, дури и околу аглите и во близина на прозорците, итн. €écter Destrouption Е конструиран со цврст Алуминиумски материјал не ' рѓосува долго време користете капацитет за товарење до 17 килограми. € ● Водоотпорен q водоотпорен Внатрешен Надворешен Држач За Држач за Држач за Ѕид ЗА ВИДЕО НАДЗОР ЗА IP Камера ЗА БЕЗБЕДНОСНА Камера ЗА ВИДЕО НАДЗОР. Quolty-view прилагодување Ротирачки quop дизајн е за различни агли чувари со 180 степен агол прилагодување, покажуваат голем поглед за камера. €®Лесен за инсталирање€Лесен за употреба И инсталирајте завртка за прилагодете го степенот, а другиот бесплатно или поправете го држачот. €®Функција quinsal Држач За Камера ви дава многу разноврсност за креативни апликации за внатрешно и надворешно монтирање, дури и околу аглите и во близина на прозорците, итн.

Поврзани производи..