• Свеж
FRLMOOES За Samsung Galaxy S22 Ултра Случај, Тешка Заштита Отпорен На Удари, Вграден Магнетски Држач За Автомобил, Со Телефон За Покривање На Камерата Воена Заштита[Заштитник Н?
zoom_in

FRLMOOES За Samsung Galaxy S22 Ултра Случај, Тешка Заштита Отпорен На Удари, Вграден Магнетски Држач За Автомобил, Со Телефон За Покривање На

DEN 95.84

Стока
check Во продавницата

€ПРЕНОСНИ KICKSTAND ФУНКЦИЈА quamsung s22 Ултра случај Вграден во со 360° ротира метал прстен kickstand, Лесен за гледање Филмови, Видеа кога ви треба Ослободете ги рацете и забавувајте се повеќе!. ● Со ЗАШТИТНИК на ЕКРАНОТ е Изработен ОД калено стакло СО цврстина ОД 9 ЧАСА, чувајте ја оригиналната чувствителност додека спречувате случајно паѓање На Екранот На Заземјување, отпорен на гребење и гребење, направете го вашиот телефон поубав и користете подолго. €360 ЦЕЛОСНА ТЕЛО ОКЛОП ЗАШТИТНИ●Samsung Galaxy S22 Ултра 5 G 6.8 инчен заштитен случај изработен од хард компјутер задниот капак, мека TPU рамка и слајд капакот на камерата ќе обезбеди заштита од удари, заштита од гребење и заштита од паѓање. ●КОМПАТИБИЛЕН со МАГНЕТНИ ДРЖАЧИ за АВТОМОБИЛИ € Samsung S22 ултра куќиште компатибилен со магнетни држачи за автомобили, металната лепенка на задната страна може да се прикачи на магнетните држачи за автомобили за да го олесни вашето возачко искуство. `+КАПАК на ОБЈЕКТИВОТ на ЛИЗГАЧКАТА КАМЕРА ● Нежен слајд на камерата со подигната рамка за да ја заштитите вашата Ултра телефонска леќа Samsung S22 од оштетување, двете страни може да бидат малку заклучени и нема да се лизгаат случајно, слајдот ја штити камерата од гребнатини и ја штити вашата приватност. ●ДОСТАПНИ КОПЧИЊА ●копчињата за куќиште се дизајнирани со прецизни исечоци што овозможуваат брз и лесен пристап до сите порти,копчиња,екран на допир и камера.

Поврзани производи..