• Свеж
Хипихом 7 парчиња Тример За Веѓи Поставете Ножици Со Чешел Брич Од Нерѓосувачки Челик Коса За Трепки Почетник Додатоци За Отстранување Алатки За Машки И Женски Роз?
zoom_in

Хипихом 7 парчиња Тример За Веѓи Поставете Ножици Со Чешел Брич Од Нерѓосувачки Челик Коса За Трепки Почетник Додатоци За Отстранување

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

①Пакетот Вклучува : 2 ножици за Веѓи со чешел,4 тримери за ВеѓиСовршени ножици за веѓи за жени,комплет За Веѓи.Тие можат да ги задоволат вашите различни преференции, мали ножици убавина. ●Едноставен И Лесен За Употреба : Погоден и за почетници и за квалификувани луѓе,и двајцата можат да започнат брзо и лесно за да создадат убави веѓи,ножици за тример за Веѓи со чешел,ножици за Трепки,Отстранување на вишокот веѓи и трепки, макро мрежа од 1м. Quight Qually : ножот Од нерѓосувачки челик, остар и лесен за сечење, удобен за употреба, Тркалезна и Матирана рачка не остава лесно гребнатини, удобни за hold.No чуден мирис и здрав.Секој Се проверува Пред да се испрати. €Лесен За Носење : Лесен и Одличен за користење на службени патувања,празници,свадба,секојдневна употреба и перформанси. ①Совршени мали Подароци : можете да им ги дадете на вашите пријатели, семејство,сопруга,девојка, Совршен идеален за денот на мајките, роденден,брак,божиќ, денот на благодарноста и вљубените!. 6 ПАРЧИЊА Комплет За Тример за Веѓи,комплет за веѓи,брич за веѓи,тример за веѓи,ножици за веѓи за жени,тример за веѓи за мажи, ножици за трепки, убавина за мали ножици, ножици за веѓи со чешел, чешел за брич, убавина за мали ножици, ножици за чешлање за жени. Лесен за употреба,Совршен и За почетници и за професионалци, без искуство, Без Проблем.

Поврзани производи..