• Свеж
aupartuds iPhone SE Симпатична Случај За Девојки Деца, Цртан Филм Kawaii Смешни Силиконски Дизајн Покритие, Еднорог Кул Уникатен Стрес Олеснување Притисни Поп Меур Заштитна Ш?
zoom_in

aupartuds iPhone SE Симпатична Случај За Девојки Деца, Цртан Филм Kawaii Смешни Силиконски Дизајн Покритие, Еднорог Кул Уникатен

DEN 127.84

Стока
check Во продавницата

Компатибилност-Фиџет Играчки Случај за i Phone 6 /i Phone 7 / i Phone 8 / i Phone SE 2020 Лесен Материјал-Изработен од уникатен премиум силикон,мазен и удобен за допир,отпорен на гребење,нелизгачки, убав по изглед. 3Д шема, изгледа подинамично. Симпатична И Забавна-сензорна играчка за туркање меурчиња што може да практикува математичко размислување на децата, стратегии за расудување,ментална аритметика и логично размислување. Креативен Дизајн - овој поп ит футрола за нервозни телефони е совршено комбинирана идејата за озлогласената играчка за антистрес и декомпресија на Поп и футрола за телефон. Совршен Подарок-Олеснување на раздразливоста за ослободување од стрес и вознемиреност, е добар избор за ќерка,син,момчиња,тинејџерско семејство и пријатели На Денот На Децата,Божиќ,роденден,Денот на Благодарноста и други празници. Aupartuds i Phone SE Симпатична Случај За Девојки Деца, Цртан Филм Kawaii Смешни Силиконски Дизајн Покритие, Еднорог Кул Уникатен Стрес Олеснување Притисни Поп Меур Заштитна Школка за i Phone 6/6 S/7/8 4.

Поврзани производи..