• Свеж
Визионис фпц-8926 Контрола На Пристап До Една Врата Врата За Нишање 300 фунти Комплет За Сигнализација За Предупредување За Електромагнетна Брава Со Безжичен Приемни?
zoom_in

Визионис фпц-8926 Контрола На Пристап До Една Врата Врата За Нишање 300 фунти Комплет За Сигнализација За Предупредување За Електромагнетна

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

(1) VIS-ML300 LED : 300lbs Внатрешна Електрична Магнетна Брава СО LED (1) VIS-LZ300 LED : L кога ќе ја програмирате оваа опција, ќе го притиснете далечинскиот управувач еднаш и вратата ќе се отклучи и ќе остане отклучена додека повторно не го притиснете копчето Кога повторно ќе го притиснете далечинскиот управувач, вратата потоа ќе се заклучи. Овој систем за магнетно заклучување носи и копче за излез што ќе ви овозможи да излезете од внатрешноста на вратата. Имајте на ум дека ова копче за излез не носи одложување што значи дека ќе треба да го притиснете копчето за излез во исто време кога ќе ја отворите вратата. Овие комплети, исто така, доаѓаат со VIS-BZ-100 пиезо сигнализација за контрола на пристап што може да се користи во електрични кабинети, предупредување за опрема, затворање на вратите, стоковна куќа, продавница, банка, магацин, болница, музеј, гаража.

Поврзани производи..