• Свеж
Нарциси / Луксузни Сребрени Садови Поставени за 4. Лажици, ножеви &засилувач; Вилушки | 18/10 нерѓосувачки Челик Прибор за Јадење во собата. Зачукуван сребрен прибор-Би?
zoom_in

Нарциси / Луксузни Сребрени Садови Поставени за 4. Лажици, ножеви &засилувач; Вилушки | 18/10 нерѓосувачки Челик Прибор за Јадење во собата. Зачукуван

DEN 1408.00

Стока
check Во продавницата

Табела вилушка х 4 Табела 2-ВО-1 Супер Остар Назабен Нож х 4. Вечера лажица х 4. Е-Пошта : Со Елегантните Облини На Овие Сребрени / Златни Сребрени Садови, Можете Да Бидете Горди Што Ќе Организирате Настан. Ја Надополнува Секоја Тема И Домашен Декор За Вашата Трпеза. Овој 16-парче Сребрен / Златен Комплет За 4 Порции, Вклучувајќи 4 Ултра остри 2-во-1 Назабени Ножеви За Стек,4 Вилушки За Вечера, 4 Лажици За Вечера И 4 Лажички. "Иновативен Дизајн" : Новиот Супер Остар Назабен Нож За Маса / Стек Со Двослојна Назабена Структура, Е Иновативен Дизајн. Без Разлика Дали Овошје, Зеленчук, Стек Или Вечера, Сето Тоа Лесно Може Да Се Исече. Е-Пошта : овој Прибор За Јадење Е Изработен Од Врвен Нерѓосувачки Челик Од 18/10 Одделение За Храна и Полиран Со Огледало. Тие Нема Да Кородираат, Свиткаат Или Ќе Се Оцрнат Со Соодветна Грижа. Овој Траен Комплет Садови Е Дизајниран За Долготрајна Употреба, тие се отпорни на ' рѓа со Ergономски Рачки. Квалитетот На Нашата Колекција На Кујнски Прибор Е Нешто Во што Се Гордееме, Поради што Ја Поддржуваме Со 30-дневна Гаранција за враќање На Парите. Е-Пошта : Безбедна Машина За Миење Садови, Овие Комплети Кујнски Сребрени Садови Се Лесни За Чистење И Одржување. За Најдобри Резултати, Рачно Измијте Со Топла Вода Со Сапуница И Користете Мека Крпа За Темелно Сушење Пред Складирање. Не Оставајте Ги Комплетите За Рамни Садови Натопени Во Вода, Супа Или Силен Детергент Долго Време. Благ Детергент (не-лимон) Се Препорачува Додека Се Мие. Прави Совршен Подарок : Најдобриот Комплет За Прибор за јадење за 4 Ги Прави Идеален Подарок За неа, Подароци За Пријатели и Роднини, Подароци За Венчавки, Сет За Подароци За Годишнина, Подарок За Роденден, Комплет За Прибор За Забави, Комплети Прибор За Прибор и Основни Работи За Стан за Првиот Стан. Неговата Премиум Кутија За Подароци За Пакување За Подароци Го Прави Неверојатен Сет За Подароци. Нарцисоиден : Висококвалитетна Вилушка И Лажица Од Нерѓосувачки Челик Од 18/10 од Нерѓосувачки Челик, Е Еден од Првите Апартмани Потребни Прибор За Луксузен И Елегантен Нов Дом и Кујна. Во Собата За Кујнски Стартер : Овој Пондериран Прибор Сребрени / Златни Лажици И Вилушки Поставени Со Ултра Остар Нож Идеален За Нов Дом Најважен, Божиќен Подарок ?. Како семејна компанија која ја знае важноста да седнеме заедно на трпеза, ние во НАРЦИСИ држиме многу висок стандард за прибор.

Поврзани производи..