• Свеж
Клип На Цедалка За Садови Цедалка За Тестенини Од Тава, Цедалка За Силиконска Храна Цедалка За Раце Без Раце, Цедалка За Кујна За Шпагети, Тестенини, Мелено Говедско
zoom_in

Клип На Цедалка За Садови Цедалка За Тестенини Од Тава, Цедалка За Силиконска Храна Цедалка За Раце Без Раце, Цедалка За Кујна За Шпагети,

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Силиконски Зеленчук Цедалка За Тестенини Цедалка За Ориз Цедалка За Овошје Прилагодлив Силикон. клип На Цедалка за Тенџериња, Тави и Чинии. - Лесно закачете цедалка на тенџере со два цврсти клипови. цедалката за прицврстување ќе ја задржи храната во тенџерето во текот на целиот процес на напрегање, елиминирајќи ја маката за пренесување храна помеѓу цедалката и тенџерето. 
 Специјално дизајнираните клипови ќе одговараат на скоро сите тркалезни садови, тави и големи и мали чинии (вклучувајќи чинии со усни). 
 Лесно процедете ја и исцедете ја течноста од шпагети, тестенини, мелено говедско месо, риба, овошје, зеленчук и друга храна. 
 Компактен и флексибилен цедалка за храна што е лесен за употреба и чување во четвртина од големината на традиционалниот сито, заштеда на кабинет и контра простор. 
 Издржлив и Отпорен На Топлина силиконски цедилка клип на се направени од безбеден и нетоксичен силикон, Бпа Слободен, машина за Миење Садови безбедно. Силиконската Цедалка За Храна е отпорна на високи температури.

Поврзани производи..