• Свеж
Haizct Live Loveубов Танц Ранци За Врвки, Балетски Ранци За Врвки, Балетски Чанти За Танцување, Торби За Танцување За Проба За Танцување Јога, Одличен Подарок За Актерка Ба?
zoom_in

Haizct Live Loveубов Танц Ранци За Врвки, Балетски Ранци За Врвки, Балетски Чанти За Танцување, Торби За Танцување За Проба

DEN 207.84

Стока
check Во продавницата

Материјал : изработен од 100% полиестер, лесен за чистење, издржлив Димензии : 16,5"х13, 7" Инчи доволно Големи за да носат различни предмети, како што се спортска опрема, спортска облека, чевли, фудбал, кошарка, крпи, шишиња со вода итн.ОВАА СТАВКА НЕ Е НАМЕНЕТА ЗА УПОТРЕБА ОД ДЕЦА 12 И ПОД. Дизајн : заптивката за врвки и двојните ремени за рамо ви овозможуваат брзо и лесно складирање на предметите, ослободувајќи ги рацете и помагајќи ви да го олесните товарот на рамената. Повод за користење : може да се користи како традиционален ранец, фитнес торба, торба за појас за патување, погодна и за разни спортски активности, одлична за пешачење, пливање, спорт, јога, танц, теретана, улична топка, шопинг, одмор, пешачење, кампување, дневни патувања, пешачење и плажа. Материјал : изработен од 100% полиестер, лесен за чистење, издржлив. Димензии : 16,5"х13, 7" Инчи доволно Големи за да носат различни предмети, како што се спортска опрема, спортска облека, чевли, фудбал, кошарка, крпи, шишиња со вода итн.ОВАА СТАВКА НЕ Е НАМЕНЕТА ЗА УПОТРЕБА ОД ДЕЦА 12 И ПОД. Дизајн : заптивката за врвки и двојните ремени за рамо ви овозможуваат брзо и лесно складирање на предметите, ослободувајќи ги рацете и помагајќи ви да го олесните товарот на рамената. Повод за користење : може да се користи како традиционален ранец, фитнес торба, торба за појас за патување, погодна и за разни спортски активности, одлична за пешачење, пливање, спорт, јога, танц, теретана, улична топка, шопинг, одмор, пешачење, кампување, дневни патувања, пешачење и плажа. ЗА НАШИОТ РАНЕЦ СО ВРВКИ СПОРТСКИ ЧАНТИ ЗА ВЕЖБАЊЕ ❖ КАРАКТЕРИСТИКИ : овие женски балетски Танчер ранец со врвки се одлични подароци кои се едноставни и посебни со печатени слики со висок квалитет,водоотпорна торба за теретана е лесна и модерна,лесна за носење,удобна и еднократно.

Поврзани производи..