• Свеж
Полирање, пескарење шкурка 40 парчиња 40/60/80/120 решетки за пескарење на глувчето за пескање на глувци поставени за црно и декер глушец 140мм палма сандер абразивни лист?
zoom_in

Полирање, пескарење шкурка 40 парчиња 40/60/80/120 решетки за пескарење на глувчето за пескање на глувци поставени за црно и декер

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Полирањето и пескањето може да обезбеди долготраен ефект на пескарење, со што вашата работа е помазна Детали за кука и јамка за пескава хартија. Добар отпор на абење. Лесен за употреба.ирлива во употреба. Погодно е за сите детали од 140мм Сандерс, и за алатките од типот на глувчето Black & Decker. Полирањето и пескањето може да обезбеди долготраен ефект на пескарење, со што вашата работа е помазна. Детали за кука и јамка за пескава хартија. Добар отпор на абење. Лесен за употреба.ирлива во употреба. Погодно е за сите детали од 140мм Сандерс, и за алатките од типот на глувчето Black & Decker. Погодно за полирање и полирање на уметности и занаети, обработка на дрво, автомобили, метали и пластика. Спецификација : Големина : Прибл. 140*90mmgrit : 40 решетки, 60 решетки, 80 решетки, 120 решетки (10 парчиња од секоја) Карактеристика : кука и јамка детали за пескава хартија. За алатките од типот на глувчето Black & Decker.package Вклучен : 40pcs x пескање Papers Note : Ве молиме, дозволете грешки од 0-1 CM поради рачно мерење. Бојата на тита прикажана на фотографии може да се прикаже малку поразлично на вашиот монитор, бидејќи мониторите не се калибрирани исто.

Size:
approx. 140*90mm
Grit:
40 grit, 60 grit, 80 grit, 120 grit (10pcs of each)
Feature:
Hook and loop detail sanding paper sheets.:
Good wear resistance.:
Easy to use.:
Durable in use.:
Suitable for all 140mm detail sanders, and for the Black & Decker mouse-type tools.:
Package included:
40pcs x Sanding Papers:
Note:
Please allow 0-1cm errors due to manual measurement.:
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your monitor since monitors are not calibrated same. :

Поврзани производи..