• Свеж
15МЛ БЕЗ БРИШЕЊЕ Кристали Лепак ГЕЛ ЛЕД Ламба Лек Потребни 3 Четки Алатки 1 Кристали Пикап Пенкало 1 Пинцета Скапоцени Камења Накит Дијамантски Монистра лак Јасна Де?
zoom_in

15МЛ БЕЗ БРИШЕЊЕ Кристали Лепак ГЕЛ ЛЕД Ламба Лек Потребни 3 Четки Алатки 1 Кристали Пикап Пенкало 1 Пинцета Скапоцени Камења

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Што ЌЕ ДОБИЕТЕ】 Овој Комплет Гел За Лепило Без Бришење Кристал Доаѓа Со Едно Тенџере Од 15мл Без Лепак За Бришење Кристал и Пинцета И 3 Парчиња Алатки За Четки И 1 Еез Пенкало За Пикап Со Кристал Совршена Опрема Потребна За Дизајн На Убавина За Нокти Или Декорација На Уметност За Нокти. Доволно Лесен За Домашна Уметност За Нокти И Доволно Професионален За Салон. + Без БРИШЕЊЕ УВ ГЕЛ ЛАК ЛЕПАК за КРИСТАЛИ Повеќето Производи Што Моментално Се На Пазарот Се Лепливи Лепила За Чистење, А Ние Обезбедуваме Лепливи Лепила за Еднократна Употреба. Ова Не Само што Е Поудобно, Туку Ви Овозможува И Сосема Ново Искуство и Уживање. € СИЛНИ&ДОЛГОТРАЈНИ ПЕРФОРМАНСИ ГЕЛОТ ЗА ЛЕПАК ЗА ЛЕР Не Треба Да се Брише Откако ќе се Излечи. Не Само што е Супер Лепливо За Да Се Обезбеди Силна Способност за Држење На Кристали, Туку Е И Лесен за Употреба со Умерено Самонивелирање. КАКО ДА СЕ КОРИСТИ 1.Нанесете Слој Од Лепилото на Ноктот. Осигурајте Се Дека Количината Е Доволна За Да Го Држите Задниот Дел Од Камењата.Ставете Ги Камењата Додека Не Почувствувате Дека Камењата Се Добро Поврзани Со Површината на Ноктите Преку Лепилото, А Потоа Излечете 3 Минути(Препорачајте ЛЕД Светилка од 48w).Пополнете Дополнителен Лепак Во Празнините Помеѓу Ноктот И Задниот Дел Од Камењата За Сите Да Бидат Добро Поврзани Заедно. Потоа Лекувајте 3 Минути.Нанесете Тенок Слој Без Бришење На Горниот Слој Или Лепак За Кристал На Површината На Ноктите, Излечете 60-90-тите години. ● 100% ГАРАНЦИЈА без ГРИЖИ Ние Секогаш Стоиме На Страната на Клиентот за Да Го Обезбедиме Квалитетот на Производите. Ако Имате Било Какви Прашања Во Врска Со Овој Производ, Ве Молиме Пратете Ни Порака за Решение. Ние ќе се Справиме со Тоа Што Е Можно Побрзо и Ќе Ви Гарантираме Задоволувачко Шопинг Искуство.

Поврзани производи..