• Свеж
ЏДЕФЕГ Гел За Чистење Автомобили Цевки За Повеќекратна Употреба Чиста Автомобилска Пена Алатки За Снежна Вода За Миење Дома Спреј За Миење Садови Мултифункционал?
zoom_in

ЏДЕФЕГ Гел За Чистење Автомобили Цевки За Повеќекратна Употреба Чиста Автомобилска Пена Алатки За Снежна Вода За Миење Дома Спреј

DEN 88.00

Стока
check Во продавницата

Осум Видови Спреј (магла//плакнење/поток/туш/млаз/центар/рамен) Големина : Прибл. Материјал : Абс Пластика. Гел За Чистење Автомобили Цевки За Повеќекратна Употреба Чиста Автомобилска Пена Алатки За Снежна Вода За Миење Дома Спреј За Миење Автомобили Мултифункционална Нега На Автомобил И Чистење Четка За Чистење Автомобили Со Додаток За Црево1 х Алатки за Перење Пена за Автомобили домашна двојна, автомобилска (миење автомобили ЗА 35В-150В), дома (за 2-6КГ) контрола на протокот на вода под притисок : стрмнините прилагодливи предниот дел е полесен за контрола, времето На вбризгување Со Повеќе точки и енергија боја : зеленило : Прибл. 21*15cm Weight : 235g Material : abs пластична пена за миење автомобили : 3 степени прилагодливи осум видови спреј (магла//плакнење/поток/туш/млаз/центар/рамен).

Поврзани производи..