• Свеж
Highergo 120 Парчиња Симпатична Приврзок за клучеви рефус приврзоци, Партија Фаворизира Приврзоци За Деца, Ноќта На Вештерките Роденден Божиќ Партија Материјали За Дец?
zoom_in

Highergo 120 Парчиња Симпатична Приврзок за клучеви рефус приврзоци, Партија Фаворизира Приврзоци За Деца, Ноќта На Вештерките Роденден

DEN 1006.40

Стока
check Во продавницата

Се лизга на затворање Голем број на : пакетот содржи 120 слатки привезоци од различни стилови, вклучувајќи серии на диносауруси, серии на еднорог, животински серии, астронаутски серии, серии на виножито, серии од сончоглед итн.; Различни стилови и доволни количини можат да ги задоволат вашите потреби . Повеќекратна Употреба : овие синџири за клучеви каваи за деца и возрасни може да се применат како услуги за забави, награди во училница, награди за игри, полначи За Божиќни чорапи и многу повеќе; тие се исто така идеални украси за детски забави, родендени, тушеви за бебиња и училишни настани. Квалитетен И Безбеден : детскиот приврзок за клучеви е изработен од силиконски материјал, кој е безбеден, нетоксичен, не е лесен за кршење и може да ви служи долго време; светлата боја е исто така тешко избледена. Мала Големина : синџирот на клучеви за деца е долг околу 3,9 инчи, компактен и лесен, лесен за закачување на клучевите од вашата куќа и ранците; тој е привлечен и може да ве направи во центарот на вниманието во толпата. Сет за приврзоци за клучеви : симпатични додатоци за приврзоци со цртани форми и светли бои лесно можат да ги сакаат повеќето момчиња и девојчиња; тие можат да се применат како убави и практични подароци за семејството, пријателите и соучениците. Се лизга на затворање. Голем број на : пакетот содржи 120 слатки привезоци од различни стилови, вклучувајќи серии на диносауруси, серии на еднорог, животински серии, астронаутски серии, серии на виножито, серии од сончоглед итн.; Различни стилови и доволни количини можат да ги задоволат вашите потреби . Повеќекратна Употреба : овие синџири за клучеви каваи за деца и возрасни може да се применат како услуги за забави, награди во училница, награди за игри, полначи За Божиќни чорапи и многу повеќе; тие се исто така идеални украси за детски забави, родендени, тушеви за бебиња и училишни настани.

Поврзани производи..