• Свеж
Греење на подлогата за греење со капакот за перење, 8 x 12 повеќенаменска микробранова подлога за греење на вратот и рамената, влажна вреќа со топлински грав топла ко?
zoom_in

Греење на подлогата за греење со капакот за перење, 8 x 12 повеќенаменска микробранова подлога за греење на вратот и рамената,

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

【Микробранова рампа за греење Природна терапија】 Исполнета со ленено семе, просо, леќата, глинеста мониста кои не се издвојуваат и ја задржуваат топлината потрајна и ефикасна Микробраната торба со грав може ефикасно да ги ублажи болката во зглобовите, отокот, артритисот, грчевите, тесните мускули со испорака на постојана, продорен влажна топлина или да се опушти за време на медитација или одмор. Flex Подато за греење на микробранови и капакот за печење】 8 x 12 "Флексибилно топло пакување со холандски кадифено покритие, што е ултра-мек за кожата и издржлива. Извадете го капакот за перење на вреќата со грав за чистење во кое било време за да ја направите торбата со грав clean so that you can use it at any time. 【Multipurpose Moist Heat Bean Bag】Easy to use moist heat pack, it is suitable for multiple parts of the body such as neck, shoulder, knee, elbow, ankle, waist, back, Instep, итн. Вклучи торба за складирање за удобно складирање и носење. 【Интервален дизајн на ќелии за топлина пакет】 Топлината може да се дистрибуира на подлогата за греење и да се одржи долготрајна топлина. Благодарение на дизајнот на интервалот ќелии, може да биде добро фиксирана во позиција на полнење. 【Најдобар интимен подарок】 микробранова подлога за греење што ги обвива рамената и вратот за да ви понуди најефикасна помош. Апсолутно најдобриот подарок во Денот на таткото, Денот на мајката, Божиќниот ден и роденденот на некој специјален. 【 Микробранова рампа за греење Природна терапија】 Исполнета со ленено семе, просо, леќата, глинеста мониста кои не се издвојуваат и ја задржуваат топлината потрајна и ефикасна. Микробраната торба со грав може ефикасно да ги ублажи болката во зглобовите, отокот, артритисот, грчевите, тесните мускули со испорака на постојана, продорен влажна топлина или да се опушти за време на медитација или одмор. Flex Подато за греење на микробранови и капакот за печење】 8 x 12 "Флексибилно топло пакување со холандски кадифено покритие, што е ултра-мек за кожата и издржлива. Извадете го капакот за перење на вреќата со грав за чистење во кое било време за да ја направите торбата со грав clean so that you can use it at any time. 【Multipurpose Moist Heat Bean Bag】Easy to use moist heat pack, it is suitable for multiple parts of the body such as neck, shoulder, knee, elbow, ankle, waist, back, Instep, итн. Вклучи торба за складирање за удобно складирање и носење.

Поврзани производи..