• Свеж
Фавомото Игла Сетови Капчиња Плетење Алатки Капчиња Куки За Коса Плетенка Алатка Страв Игла Алатка Dreadlock Алатка Комплет Dreadlocks Капчиња Игла Преносни Капчиња Игли П?
zoom_in

Фавомото Игла Сетови Капчиња Плетење Алатки Капчиња Куки За Коса Плетенка Алатка Страв Игла Алатка Dreadlock Алатка Комплет Dreadlocks

DEN 667.20

Стока
check Во продавницата

ПЛЕТЕНКА ИГЛИ ЗА КОСА Мали И лесни, едноставни и удобни за употреба, заштедувајќи време и енергија Можете да го добиете нашиот производ во многу разумно. СТРАВОВИ ИГЛИ за КАПЧИЊА иглата за капчиња е добар помошник за ткаење и дизајнирање стилски фризури. СТРАШНА КУКА ЗА ИГЛА за КОСА користи Едноставна структура. Комплетот за куки за капчиња се одликува со едноставни бои и лесен дизајн. КУКА СТРАВОВИ Куките За Капчиња се направени од цврст материјал, кој е издржлив и не е лесен за бледнее. ПЛЕТЕЊЕ КОСА КАПЧИЊА игла Плетете ја косата во стилот што сакате да ја направите убава и шармантна. Заслужувате да имате еден сет. Пакетот Вклучува 12 х 0,5 Мм Игли 8 х 0,75 Мм Игли 20 Х Алатки За Заклучување На Косата Карактеристики-капчиња куки се направени од цврст материјал, кој е издржлив и не е лесно да се избледат страшни брави кука. - Иглата за капчиња за дредови може да се нанесе на ткаење, затегнување, фиксирање, поправка на вашата алатка за заклучување на косата. - Големина : Околу 13, 80Х1, 50Х0, 80см/5, 42Х0, 59Х0 алатка за заклучување на косата со игла. - Боја : игла За капчиња Во Боја На Дрво за коса-иглите за капчиња за коса за хеклање се дизајнирани да ви помогнат да ткаете и дизајнирате свои фризури игли за плетенка од дредови. - Удобната рачка обезбедува убав цврст стисок, можете да капнете подолго без непријатност плетејќи капчиња за коса.

Поврзани производи..