• Свеж
N/12l Паметен Сензор Корпа За Отпадоци Кујна Бања Тоалет Ѓубре Може Автоматски Индукција Водоотпорен Канта Со Капак
zoom_in

N/12l Паметен Сензор Корпа За Отпадоци Кујна Бања Тоалет Ѓубре Може Автоматски Индукција Водоотпорен Канта Со Капак

DEN 9163.68

Стока
check Во продавницата

Интелигентна индукција : капакот може да се отвори со раката, а индукцијата е брза за 0,3 секунди Стереоскопска индукција : новиот опсег инфрацрвена индукција, капакот може да се отвори блиску до свитканото колено, а капакот може да се отвори без затворање, што е поудобно. Индукција на вибрации : само тропајте или удрете го предниот дел од корпата за отпадоци, а индукцијата на вибрации брзо реагира на отворање на капакот. Интелигентна инфрацрвена индукција : кога често ја користите корпата за отпадоци, ставете ја раката на врвот на корпата за отпадоци, капакот ќе продолжи да останува затворен, а капакот автоматски ќе се затвори кога ќе го извадите со раката. Запечатување : Затворен капак, подобро запечатување, може ефикасно да спречи испуштање мириси, без потреба од големи нови мириси за лебдат. Карактеристики : Интелигентна индукција : капакот може да се отвори со рака, а индукцијата е брза за 0,3 секундистереоскопска индукција : новиот опсег инфрацрвена индукција, капакот може да се отвори близу до свитканото колено, а капакот може да се отвори без затворање, што е попогодно.Индукција на вибрации : само тропајте или удрете го предниот дел од корпата за отпадоци, а индукцијата на вибрации брзо реагира на отворање на капакот.Интелигентна инфрацрвена индукција : кога често ја користите корпата за отпадоци, ставете ја раката на врвот на корпата за отпадоци, капакот ќе продолжи да останува затворен, а капакот автоматски ќе се затвори кога ќе го извадите со раката.Запечатување : Затворен капак, подобро запечатување, може ефикасно да спречи испуштање мириси, без потреба од големи нови мириси за лебдат.Долго траење на батеријата : Опремена со батерија од 1500 mah( батеријата не е вклучена), полнење 8 часа, може да се користи околу 2-3 месеци, заштеда на енергија и заштеда на електрична енергија без често полнење.

Name:
Induction smart trash can
Material:
ABS+PP
Capacity:
12L
Applicable occasions:
kitchen, living room, bathroom, bedroom
Size:
23.5*23.5*30cm
Color:
White , black ,green , orange
Packing included:
1 * Induction Smart Trash Can:
Note:
1. Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:
2. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand.:
Bedroom | Bathroom | Living Room :

Поврзани производи..