• Свеж
Молња До HDMI Адаптер За Apple-iPhone/iPad/iPod НА ТВ, 1080p HD Дигитален AV Адаптер за iPhone, Конвертор На Екранот За Аудио Синхронизација Со Порта За Полнење за IPHONE HDMI Адаптер на Прое?
zoom_in

Молња До HDMI Адаптер За Apple-iPhone/iPad/iPod НА ТВ, 1080p HD Дигитален AV Адаптер за iPhone, Конвертор На Екранот За Аудио Синхронизација

DEN 271.84

Стока
check Во продавницата

Порта За полнење Вметнете Порта ВО USB кабел ВО АДАПТЕР ЗА НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА 5 V/2 A НО, не можам ДА работам СО 5В/3А и погоре. HDMI Порта Поврзете го вашиот iphone со тв адаптер со вашиот голем екран преку HDMI кабел. Вметнете го телефонскиот интерфејс на вашиот i Phone/i Pad ,По вашата врска, ќе има дијалог "Доверба" во вашиот уред. Ве молиме кликнете На "Доверба" за да дозволите да се огледува. Почекајте 5 секунди за да го синхронизирате екранот на телефонот со ТЕЛЕВИЗОРОТ. ●Лесен и брз за употреба, компатибилен со iphone до HDMI адаптер ЗА ТВ е многу лесен за УПОТРЕБА, не мора да преземате никакви апликации за ова, сѐ што правите е да го вклучите и кликнете на копчето "Доверба" на вашиот i Phone, работи совршено за да ја отсликува содржината прикажана на i Phone или ipad екран НА ВАШИОТ HDMI УРЕД ТВ, монитор, проектор или друг компатибилен дисплеј со резолуции До Full HD ( 1080p). ●Целосен 1080 P HD Дисплеј без Заостанување}некои од лошите HDMI до AV адаптер за проектор имаат толку многу аудио заостанување што не играат како и некои лоши странски филмски синхронизации! Со ова, нема заостанување. Со ова, нема повеќе излегување од каучот и повторно вметнување НА ДВД-ТО! Со ова, можете да седите и да легнете да играте игри, да гледате филмови, да уживате во животот или да споделувате филмови, видеа и фотографии со семејството и пријателите на големото платно. Можете да играте игри со вашите деца НА ТЕЛЕВИЗИЈА. € Широка Компатибилност hdmi ДО AV адаптер за i Phone НА ТВ Компатибилен со i Phone 14/ 13 mini/ 13 Pro/ 13 Pro Max/ 12 mini/ 12 Pro/ 12 Pro Max/ 11 Pro/ 11/ SE/ X/ XS Макс/ XR/ 8 / 8 Плус/ 7/ 7 Плус/ 6/ 6 ПЛУС/ 5/ 5 S/ 5 C/ SE/ Ipad Air/ ipad PRO/ IPAD мини серија, поддршка IOS 9.

Поврзани производи..