• Свеж
Аксиома Меморија-10522 - СЕКИРА-АКСИОМА 25ГБАСЕ-ЦУ СФП28 Пасивен Дац Твинакс Кабел Екстремно Компатибилен 5м-16,40 стапки Твинаксијален Мрежен Кабел За Мрежен Уред-Прв Кр?
zoom_in

Аксиома Меморија-10522 - СЕКИРА-АКСИОМА 25ГБАСЕ-ЦУ СФП28 Пасивен Дац Твинакс Кабел Екстремно Компатибилен 5м-16,40 стапки Твинаксијален Мрежен

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Аксиом Твинакс Директните Кабли за Прицврстување (DAC) се 100% компатибилни во сите апликации OEM Аксиом Твинакс Директните Кабли за Прицврстување (DAC) се 100% компатибилни во сите апликации OEM. Аксиом Твинакс Директните Кабли за Прицврстување (DAC) се 100% компатибилни во сите апликации OEM. Тие се претходно конфигурирани со специфичен код за апликација за да го исполнат барањето утврдено од Рутерот и Да ги префрлат Оем. Каблите компатибилни со аксиома твинакс вршат, се вклопуваат и функционираат идентично во споредба со Оригиналните кабли. Каблите на брендот аксиом функционираат и со други брендови во истата мрежа. 100% Загарантирана Компатибилност во сите апликации За ОЕМ Број На Дел и уникатна серијализација на производот; Ги Елиминира сите конфликти во мрежната комуникација и обезбедува лесна идентификација Целосно усогласена со договорот за повеќе извори (МСА) што им овозможува да работат Во Сите Платформи Во Согласност Со Мса имињата На Производителот На Оригинална Опрема (ОЕМ) може да бидат регистрирани трговски марки на СООДВЕТНИОТ ОЕМ, А ОЕМ ниту овласти ниту спонзорираше употреба на неговата трговска марка или трговско име. Сите ИМИЊА НА ОЕМ се користат само за компаративни цели. Должина на кабел : 16,40 стапки Должина На Кабел : 16,40 стапки Тип На Производ : Тип На Мрежен Кабел Тип На Производ : Стапка На Пренос На Податоци На Мрежен Кабел : Поддржан Уред Од 25 Gbit/s : Производител На Мрежен Уред Број На Дел : 10522-Карактеристики НА СЕКИРА : Пасивен Производител : Решенија За Меморија На Аксиома Име На Производ : 25 GBASE-CU SFP28 Пасивен Dac Twinax Кабел Екстремно Компатибилен 5m Бренд Име : Аксиома Бренд Име : Аксиома Кабел тип : Тип На Двоинаксијален конектор на Прв Крај : Тип на мрежен конектор sfp28 На Втор Крај : Тип На Мрежен Кабел На Twinaxsial Тип На конектор На Прв Крај : тип на мрежен конектор Sfp28 на ВТОР КРАЈ : Мрежен Конектор Twinax На Прв Крај Детали : SFP28 МРЕЖЕН КОНЕКТОР НА ВТОР КРАЈ ДЕТАЛИ : TWINANETWORK.

Поврзани производи..