• Свеж
Нараквица Terahertz, Terahertz камен ѓердан, енергетски камен лабава еластична природна мониста, Terahertz нараквица Енергетски камен лабава еластична природна монистра нарак?
zoom_in

Нараквица Terahertz, Terahertz камен ѓердан, енергетски камен лабава еластична природна мониста, Terahertz нараквица Енергетски камен лабава

DEN 203.68

Стока
check Во продавницата

Добра термичка спроводливост : Терхерц руда има добра термичка спроводливост и специфични карактеристики на топлина, а температурата може да се подигне и спушти веднаш со мала количина на енергија Откако меридијаните на човечкото тело ќе бидат деблокирани, се отстранува студот и влагата во телото, се промовира балансот на киселина на човечкото тело. Уреден изглед : Еластичниот кабел на нараквицата Terahertz е сокриен во дупката за мушка, што обезбедува чистота на површината и ја прави нараквицата да изгледа поконцизна и поубава. После лесен бран на Терахерц продира во човечкото тело, може да ги разреди крвните садови , намалете ја отпорноста на протокот на крв и вискозноста на крвта, подобрување на микроциркулацијата, зголемување на складирање на кислород и елиминирање на јаглерод диоксид. Издржлива : Нараквицата Terahertz има трајни еластични навои, двојни редови на перфорирани мониста, со што нараквицата е потрајна и двојно безбедна. Може да го зголеми човечкиот метаболизам, да обезбеди свежи хранливи материи на клетките, да ја подобри клеточната мукоза, да ја апсорбира енергијата, да ја прилагоди рамнотежата на човечките клетки , активирајте и подобрување на разни ензими и подобрување на материјалниот метаболизам и енергетскиот метаболизам. Подобрете ја физичката кондиција : Terahertz содржи различни елементи во трагови потребни од човечкото тело. Долгорочното носење може да ја подобри вашата физика и да ја направи вашата физичка состојба подобра и подобра. За време на третманот, може да промовира возбуда на телото и да го олесни заморот во исто време. Безбедност на состојки : Нараквицата Terahertz користи природен камен, што нема да предизвика штета на вашето здравје, дури и ако го носите долго време, така што можете да ја користите нараквицата со доверба. , што го прави антиспалаторно. Кога лесните бранови се вбризгуваат во нервите, таа ги олеснува сите видови на болка предизвикана од прекумерна напнатост на нервите. Нараквица Terahertz, Terahertz камен ѓердан, енергетски камен лабава еластична природна мониста, Terahertz нараквица Енергија Стоун лабава еластична природна монистра нараквица Terahertz за жени Спецификација на мажи : Терахерц Материјал на нараквица : Терахертц применливи луѓе : Унисекс ЕФИКЦИЈА : 1 、 Прочистете го телото поради телото на телото на темата Забрзувањето на циркулацијата на крвта, брзо се метаболизира и елиминира кисели материи во организмот, со што крвта е алкална, катаболизирајќи и метаболизирачки супстанции како што се холестерол и триглицериди кои се придржуваат кон wallидот на крвниот сад и го подобруваат внатрешното опкружување.

Item Type:
 Terahertz Bracelet Material
Efficacy:
1、 Purify the body
Due to the acceleration of blood circulation, it rapidly metabolizes and eliminates acidic substances in the body, making the blood alkaline, catabolizing and metabolizing substances such as cholesterol and triglycerides adhering to the blood vessel wall, and improving the internal environment.:
2、 Activate dormant cells, remove blood waste, and promote metabolism.:
The biological effects of massaging skin cells:
Terahertz activates high frequency vibration, has massage effect on skin cells, can promote sweat gland function, accelerate the excretion of waste in the body, unclog pores, reduce keratinization, make the skin soft and delicate, reduce wrinkles, and achieve the effect of skin beauty. :
Package List:
1 x Terahertz Bracelet

Поврзани производи..