• Свеж
Велосипедизам/Велосипедски Компјутер, Велосипедски Компјутер Отпорен На Дожд со Лцд Дисплеј За Задно Осветлување За Мажи Жени Тинејџерки Велосипедисти На Отворе?
zoom_in

Велосипедизам/Велосипедски Компјутер, Велосипедски Компјутер Отпорен На Дожд со Лцд Дисплеј За Задно Осветлување За Мажи Жени Тинејџерки

DEN 1142.40

Стока
check Во продавницата

ЛЕР за задно осветлување : овој дигитален велосипедски компјутер има лцд-дисплеј може јасно да прикажува статус и податоци, задното осветлување ви овозможува јасно да го видите екранот во слабо опкружување, а копчињата се брзи и лесни за употреба Мулти-функции : Мала Тежина, Водоотпорен дизајн го прават километражата на велосипедот поудобен и издржлив. Работи добро За Мерење На Брзината, Растојанието и времето на Возење, особено погодно за возење велосипед?или фитнес ентузијасти. Електричен Велосипед Планински Велосипед Скутер Лцд Течен Кристал Во. Дизајн отпорен на дожд : дизајнот Отпорен на Дожд го прави поудобен и издржлив. Никогаш не грижете се за комплексот во инсталирајте ги жиците на вашите рачки, водоотпорен дизајн нема потреба да се грижите за дождот, но не ставајте дожд или останете во вода. Не го ставајте на силен дожд. Нструмент Контролер Тип Ц. Лесен За Инсталирање : овој велосипед компјутер има држач за ЛЦД-дисплеј, погоден за 22,5 мм/0,9 инчи handlebars.It лесно се следат упатствата, одличните основни функции на брзинометарот и многу специфичната големина на гумата што овозможуваат точни пресметки. Точен без одлагање : контролорот е без четки, работи тивко и е чувствителен на состојбата на електричниот велосипед. Со користење на висококвалитетни чипови, велосипедскиот компјутер може безжично да снима податоци во реално време. Тоа може да ви помогне да ја планирате и анализирате вашата обука за возење велосипед.

Condition:
100% brand new Item type
Package List:
1 x Controller1 x LCD Instrument
Note:
Each cable is marked with a color for different purposes.
Red:
positive power supply
Black:
negative power supply
Yellow:
power output
Brown:
lamp positive
White:
lamp negative
Blue:
indicator signal
Green:
signal reception

Поврзани производи..