• Свеж
Cabilock 3 парчиња приклучок за приклучок за приклучок за приклучок wallид што виси декора за складирање декоративни куки за смола wallидни куки на приклучок за приклучок ?
zoom_in

Cabilock 3 парчиња приклучок за приклучок за приклучок за приклучок wallид што виси декора за складирање декоративни куки за смола

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Организатори на wallидни приклучоци : кука за самолепливо дизајнирање, нема потреба да се пробива, многу лесна за инсталирање, многу пријателски расположен на вашиот wallид Куки за управување со приклучоци : Силен капацитет на лежиште, приклучоци може да се чуваат, може да бидат и приклучоци со две дупки и со три дупки. Организатор на приклучоци : Најдобро изработка, разумен дизајн, стабилен и практичен, ќе ви донесе добро со употреба на искуство. Кука за приклучок : Држете ги држачите за лепило - дизајнот поставен на wallидот е ослободен од перфорација, не го оштетува wallидот и не зазема простор. Куки за лепило на wallидови : Самолепливи готвачи дизајнирани wallидни куки не се лесни за деформирање и избледени, мазна површина, отпорна на гребнатини, можете да ги користите во влажни услови, поддршка за временска употреба. Организатори на wallидни приклучоци : кука за самолепливо дизајнирање, нема потреба да се пробива, многу лесна за инсталирање, многу пријателски расположен на вашиот wallид. Куки за управување со приклучоци : Силен капацитет на лежиште, приклучоци може да се чуваат, може да бидат и приклучоци со две дупки и со три дупки. Организатор на приклучоци : Најдобро изработка, разумен дизајн, стабилен и практичен, ќе ви донесе добро со употреба на искуство. Кука за приклучок : Држете ги држачите за лепило - дизајнот поставен на wallидот е ослободен од перфорација, не го оштетува wallидот и не зазема простор. Куки за лепило на wallидови : Самолепливи готвачи дизајнирани wallидни куки не се лесни за деформирање и избледени, мазна површина, отпорна на гребнатини, можете да ги користите во влажни услови, поддршка за временска употреба. Список на пакети 3 x Карактеристики на куката - Боја : Како што е прикажано кутии за складирање Декоративни -Материјали : Смола wallидни приклучоци за складирање на приклучоци - Големина : 7.

Поврзани производи..