• Свеж
Ксих градинарски прскалки за наводнување 200 парчиња Микро капка подигање за наводнување месинг млазници 4/7мм бодликава магла распрскувач Земјоделско земјоделств?
zoom_in

Ксих градинарски прскалки за наводнување 200 парчиња Микро капка подигање за наводнување месинг млазници 4/7мм бодликава магла распрскувач

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Спринклер за црево за градинарски тревници е вашиот идеален избор за наводнувачки дворови, тревници на отворено, пастирски, градини, фарми, земјоделско земјиште, итн Оваа мазнена месинг млазници е поврзана со црево од 4/7мм. Отстранлива млазница за лесно чистење. Ги исполнува строгите барања на спреј за вода за садници од стаклена градина и цветни култури. Погодно за наводнување на градинарство, наводнување на балкон, навлажнување и ладење на стаклена градина. Се користи за наводнување на тревникот, наводнување на градина и зеленчук, ладење на покривот и други наводнување на летни растенија.Сигубилно за наводнување на градинарство, наводнување на балконот, навлажнување и ладење на стаклена градина. Спецификација : Име : Прилагодлив месинг атомизирање на Nozzlematerial : Месинг+Проток на пластична вода : 0,2 ~ 0,7 l/МинсПрејдинг Дијаметар : 1 ~ 1,5 МЕРКУВАЕ ПРИСАР : Пакувањето на цревата вклучува : 200 парчиња x прилагодливи месинг-атомизирање на Nozzlenoteit е рачно мерење, може да има грешка од 1-2мм. Да се ​​донесе разлика помеѓу различни монитори, сликата може да не ја одразува вистинската боја на предметот.

Name:
Adjustable Brass Atomizing Nozzle
Material:
Brass+Plastic
Water Flow:
0.2~0.7 L/Min
Spraying diameter:
1~1.5m
Working pressure:
2kg
Suitable hose size:
4/7mm hose
Packing include:
200 Pcs x Adjustable Brass Atomizing Nozzle
Note:
It is manual measurement, there may be 1-2mm error.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Поврзани производи..